Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!

In jos 
+2
batausk
aDi
6 participan?i
AutorMesaj
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

Numarul mesajelor : 28
Data de inscriere : 29/07/2009

Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Empty
MesajSubiect: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime29th Iulie 2009, 22:13

Mi`a facut demo. so` what.....am eu aim am silent_aim am wall m`i sa facut poze de nnnn admini shadow,tinu...si lista continua...si nu am nimik..ce draq ma MIRA ai innebunit? ce`i ku demo asta...esti dus nu vezi k asta e stilul meu de joc si nu am nik...asa rup eu peretii si joc sound(dak ai auzit de el)
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Varsta : 33
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime29th Iulie 2009, 22:38

si tu ce nick ai??/Smile...
Sus In jos
http://www.noxx.ro
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine
Numarul mesajelor : 699
Data nasterii : 30/07/1910
Varsta : 114
Localizare : undeva in bucovina
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime29th Iulie 2009, 22:40

tinere in primul rand ai respect fatza de ''kinderii'' astia cum spui tu ca suntem .......in fine eu asa am considerat la acel moment ca ai aim ....daca e asa rog pe ceilalti admini sa ia sa se uite la demo ...si ai grija la limbaj ca nu am ''ciocnit valizele in gara'' daca stii ce inseamna expresia asta ......grija mare ...
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta

MesajSubiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 07:18

batausk e ala aDi de ieri d p srv bha'i prietene ce tot spui tu akolo ptr toti admini kineri ia vezi cu limbaju' ala Wink.ne suparam shy ce tot ai cu mira ce nu are voie sa iti faca demo sau ce/Smile? care'i faza aaaaa shy apropo eu crd k ai aim silent wall nu ai k ti'am fc poze dasr da'o drq k prea le dai ai aim silent Wink.shy inka ceva ieri ai primit banshy ai intrat p crazyjump unde eram eu shy batasuk batausk:adi dar tu parka aveai ban;) adi:da dar mi la ridicat un admin bun batausk:zii cum il cheama adi:nu spun e secret asta e arhiva de ieri seara Wink dupa ce ai zis adi faza aia eu ti'am dat ban p nume shy ip Wink !
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 10:53

mdah am vazut si eu aseara cine era adi cel cu reclamatia....dar cine ia dat unban??/Smile....caci el zicea k adminul care ia dat unban ia spus sa nu spuna la nimeni:|...Aseara a primit din nou ban;)!!!
Sus In jos
http://www.noxx.ro
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 11:46

din moment c nu e anuntat p forum k e curat dupa c a primit ban......ink unu su ink unu si tot aja
dak eram io p serv knd ewra asta...
\si nu mai fi tare in gura.....noi kinderi da tu scooby doo
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 12:28

nush cn ia dat unban :-?? !
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: Of of of...   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 13:14

Ma refeream la faptu k aveti 14 - 16 ani si nu va duce minte mai mult...problema e ca sunt pline srv de admini ka voi si knd intra un jukator...voi direc ban...dak e mai bun ka voi nu inseamna k are silent_aim...prietene revinoti....nu sunt tare`n gura..va deranjeaza adevarul..asta e.....cel putin MIRA..k de restu nu am treaba...renunta k nu e de tn cs...pn kam 2zile kredeati k se vede si aimu`n poze:)))km draq sa se vada...Smile))ia sa`l intreb p MIRA a pus vreodata vreu wall p demo..poate am un wall smecheros...kare nu iasa`n poze...stie oara...??Smile))
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 14:19

bha dar ia mai dute in *** de aici cn a zis k da ban asa p degeaba bha copile Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation se da ban doar daka are aim atata fara poze butu drq shy ce drq te doare p tn cati ani avem ???? te lauzi k esti mai batran Smile))) sau ce/Smile? nu avea tu trb de anii nostri :-j k nici noi de ai tai barem din partea mea deaia nu mai pot :-j shy daka tu tot zici sa se lase mira de cs dc nu te lasi tu/Smile? p.s:a aparut un jok nou Wink ptr u Wink supaplex !
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: ....   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 14:51

Rebut grija km vb....k poate o sa ai o surpriza.....te deranjeaza kinderule:))) esti praf...ti`am zis k tn si ku tot klanu tau ma antrenez dak vreau..Smile))....si nepotel ink cv:scoate vata din ureche mamaie...k nu esti pe santier sa te treaga kurentu.....Smile))))))(alias avatar)
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:03

mwama bha faceti drq cv k mi'e k o sa ia ban p forum da'l in mm de jegosu drq ce *** sufera ala aici bah ratatule poate ma bati cu cod Wink dar fara esti mai prost dkt prostii Wink *** e kinder deala cu surprize.Smile)))..shy crd'ma k aud fff bn dar al cn c drq sa auzi tu :-j tzukule asteptam dkt raspunsu' tau shy a lu vendeta 2 repliuri shy t.c. shy u la kat de prost,ratar,etc.....shy lista continua ala e mp4 dar ce sa stie unu ratat k tn :-j !
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra

MesajSubiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:11

e ultima oara knd tolerez injuraturi....ban direct dak va mai prind asa X(X(X

si domnu adi....io am fost k tn dar tu nai fost k mn stai linistit....si p c vrei tu k t fac WinkWinkWink

dak t mai iei odata d clan ai ban....nu mai fi tare in gura...la plangeri ktre admin t legi d un admin..nu d clan...t vb da vad k nici nu sti dc sunt titlurile la subiecte....
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:21

bn vendeta uite eu imi cer scz.Wink.dar daka era sa nu zika nmka...de clan nu se ajungea aici Wink e ca shy cum sa'r lua de clanu' Armani !
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: ...pffff   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:23

Vendeta...scz dak mna am vb urat....nu era vb d tn din kt stiu esti armani...nu not-G in fine nu ma mai iau de clan dar mno asta e adevarul..Very Happy...si ink cv...lan sambata in alba...haide`ti si voi va fi mist`o!Shark3 tati dc ban ma...mai vzt p mn s injur...nu ai cei 7ani d acs...cm sa`r zice....zii la mami tau sa te invete sa vb inainte sa scoti cv din gura..serios...nu se vb asa....esti pe tarla???Neutral ASTEPT SI EU DECIZIA LUI TZUKU SI A LUI VENDETA....ms..si ink odat scz
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: 1v1   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:25

FOR VENDETA asa de fun...Wink
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:28

mwamaaaaa bha taci drq odata nu ma inerva mai rau X(X(X(X(X(X(X( !
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: shark3   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:43

nu inteleg d unde atata nervizitate..:S ce se intampla ku kopii din ziua de azi...kiar pe cuvant..am si io un frate mai mik e recalcitrant rau jur...generatia asta nou...va fii prapad k ea...Neutral
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 20:09

TaCi X( ! e ultima data cand iti zik X( ! nu ma face al drq k iei ban p forum X( !
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra

MesajSubiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime30th Iulie 2009, 22:02

pune ma ip acolo...vezi k il iei dp google..si vom vedea..il anunt p tzuku
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime2nd August 2009, 20:30

Topic CLosed !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!   Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! Icon_minitime

Sus In jos

Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» La Multi Ani Armani si Happy New Year La Toti de pe Sv!!!
» Pt toti Admini de pe Armani !!
» Ptr toti jukatorii/admini de p armani
» G-unit joaca cu coade cand nu sunt admini!si pe war o bagat speed!!
» ban pt ca sunt curat

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Plangeri Catre Admini :::...-
Mergi direct la: