| Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
aDi Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 28 Data de inscriere : 29/07/2009
| Subiect: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! 29th Iulie 2009, 22:13 | |
| Mi`a facut demo. so` what.....am eu aim am silent_aim am wall m`i sa facut poze de nnnn admini shadow,tinu...si lista continua...si nu am nimik..ce draq ma MIRA ai innebunit? ce`i ku demo asta...esti dus nu vezi k asta e stilul meu de joc si nu am nik...asa rup eu peretii si joc sound(dak ai auzit de el) | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! 29th Iulie 2009, 22:38 | |
| si tu ce nick ai??/ ... | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
Numarul mesajelor : 699 Data nasterii : 30/07/1910 Varsta : 114 Localizare : undeva in bucovina Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! 29th Iulie 2009, 22:40 | |
| tinere in primul rand ai respect fatza de ''kinderii'' astia cum spui tu ca suntem .......in fine eu asa am considerat la acel moment ca ai aim ....daca e asa rog pe ceilalti admini sa ia sa se uite la demo ...si ai grija la limbaj ca nu am ''ciocnit valizele in gara'' daca stii ce inseamna expresia asta ......grija mare ... | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 07:18 | |
| batausk e ala aDi de ieri d p srv bha'i prietene ce tot spui tu akolo ptr toti admini kineri ia vezi cu limbaju' ala .ne suparam shy ce tot ai cu mira ce nu are voie sa iti faca demo sau ce/ ? care'i faza aaaaa shy apropo eu crd k ai aim silent wall nu ai k ti'am fc poze dasr da'o drq k prea le dai ai aim silent .shy inka ceva ieri ai primit banshy ai intrat p crazyjump unde eram eu shy batasuk batausk:adi dar tu parka aveai ban;) adi:da dar mi la ridicat un admin bun batausk:zii cum il cheama adi:nu spun e secret asta e arhiva de ieri seara dupa ce ai zis adi faza aia eu ti'am dat ban p nume shy ip ! | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 10:53 | |
| mdah am vazut si eu aseara cine era adi cel cu reclamatia....dar cine ia dat unban??/ ....caci el zicea k adminul care ia dat unban ia spus sa nu spuna la nimeni:|...Aseara a primit din nou ban;)!!! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 11:46 | |
| din moment c nu e anuntat p forum k e curat dupa c a primit ban......ink unu su ink unu si tot aja dak eram io p serv knd ewra asta... \si nu mai fi tare in gura.....noi kinderi da tu scooby doo | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 12:28 | |
| nush cn ia dat unban :-?? ! | |
|
| |
| Subiect: Of of of... 30th Iulie 2009, 13:14 | |
| Ma refeream la faptu k aveti 14 - 16 ani si nu va duce minte mai mult...problema e ca sunt pline srv de admini ka voi si knd intra un jukator...voi direc ban...dak e mai bun ka voi nu inseamna k are silent_aim...prietene revinoti....nu sunt tare`n gura..va deranjeaza adevarul..asta e.....cel putin MIRA..k de restu nu am treaba...renunta k nu e de tn cs...pn kam 2zile kredeati k se vede si aimu`n poze:)))km draq sa se vada... ))ia sa`l intreb p MIRA a pus vreodata vreu wall p demo..poate am un wall smecheros...kare nu iasa`n poze...stie oara...?? )) | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 14:19 | |
| bha dar ia mai dute in *** de aici cn a zis k da ban asa p degeaba bha copile se da ban doar daka are aim atata fara poze butu drq shy ce drq te doare p tn cati ani avem ???? te lauzi k esti mai batran ))) sau ce/ ? nu avea tu trb de anii nostri :-j k nici noi de ai tai barem din partea mea deaia nu mai pot :-j shy daka tu tot zici sa se lase mira de cs dc nu te lasi tu/ ? p.s:a aparut un jok nou ptr u supaplex ! | |
|
| |
| Subiect: .... 30th Iulie 2009, 14:51 | |
| Rebut grija km vb....k poate o sa ai o surpriza.....te deranjeaza kinderule:))) esti praf...ti`am zis k tn si ku tot klanu tau ma antrenez dak vreau.. ))....si nepotel ink cv:scoate vata din ureche mamaie...k nu esti pe santier sa te treaga kurentu..... ))))))(alias avatar) | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 18:03 | |
| mwama bha faceti drq cv k mi'e k o sa ia ban p forum da'l in mm de jegosu drq ce *** sufera ala aici bah ratatule poate ma bati cu cod dar fara esti mai prost dkt prostii *** e kinder deala cu surprize. )))..shy crd'ma k aud fff bn dar al cn c drq sa auzi tu :-j tzukule asteptam dkt raspunsu' tau shy a lu vendeta 2 repliuri shy t.c. shy u la kat de prost,ratar,etc.....shy lista continua ala e mp4 dar ce sa stie unu ratat k tn :-j ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 18:11 | |
| e ultima oara knd tolerez injuraturi....ban direct dak va mai prind asa X(X(X si domnu adi....io am fost k tn dar tu nai fost k mn stai linistit....si p c vrei tu k t fac dak t mai iei odata d clan ai ban....nu mai fi tare in gura...la plangeri ktre admin t legi d un admin..nu d clan...t vb da vad k nici nu sti dc sunt titlurile la subiecte.... | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 18:21 | |
| bn vendeta uite eu imi cer scz. .dar daka era sa nu zika nmka...de clan nu se ajungea aici e ca shy cum sa'r lua de clanu' Armani ! | |
|
| |
| Subiect: ...pffff 30th Iulie 2009, 18:23 | |
| Vendeta...scz dak mna am vb urat....nu era vb d tn din kt stiu esti armani...nu not-G in fine nu ma mai iau de clan dar mno asta e adevarul.. ...si ink cv...lan sambata in alba...haide`ti si voi va fi mist`o!Shark3 tati dc ban ma...mai vzt p mn s injur...nu ai cei 7ani d acs...cm sa`r zice....zii la mami tau sa te invete sa vb inainte sa scoti cv din gura..serios...nu se vb asa....esti pe tarla??? ASTEPT SI EU DECIZIA LUI TZUKU SI A LUI VENDETA....ms..si ink odat scz | |
|
| |
| Subiect: 1v1 30th Iulie 2009, 18:25 | |
| FOR VENDETA asa de fun... | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 18:28 | |
| mwamaaaaa bha taci drq odata nu ma inerva mai rau X(X(X(X(X(X(X( ! | |
|
| |
| Subiect: shark3 30th Iulie 2009, 18:43 | |
| nu inteleg d unde atata nervizitate..:S ce se intampla ku kopii din ziua de azi...kiar pe cuvant..am si io un frate mai mik e recalcitrant rau jur...generatia asta nou...va fii prapad k ea... | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Pt toti admini kinderi k am vzt sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 20:09 | |
| TaCi X( ! e ultima data cand iti zik X( ! nu ma face al drq k iei ban p forum X( ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! 30th Iulie 2009, 22:02 | |
| pune ma ip acolo...vezi k il iei dp google..si vom vedea..il anunt p tzuku | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! 2nd August 2009, 20:30 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! | |
| |
|
| |
| Pt toti admini kinderi k am vzt k sunt multi si nu gandesc! | |
|