| v vedeta un mare codat | |
|
+3v_v3nd3ta [not-G] | *d0wNNN^z0r* Alxe 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Alxe Junior 2
Numarul mesajelor : 117 Data nasterii : 17/09/1991 Varsta : 33 Localizare : sibiu Joburi/Distractii : elev Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: v vedeta un mare codat 19th Iulie 2009, 16:33 | |
| | |
|
| |
[not-G] | *d0wNNN^z0r* Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 99 Data nasterii : 03/03/1995 Varsta : 29 Localizare : pe aici Joburi/Distractii : cs,fotbal,femei,tigari si sa ies afk@ Stare de spirit : nush cateodata bn cateodata nu Data de inscriere : 01/07/2009
| Subiect: v vedeta un mare codat 19th Iulie 2009, 19:35 | |
| auzi tu numai vb de altii ca tu esti cel mai mare codat din lume tu trageai prin pereti sa aveai scorum 134 si mai vb de altii si dupa aia ti`ai schimbat numele in a si ai inceput sa zici ca sunt 2 admini pe sv si amandoi nu`s buni ca mai bn nu aveau admin !!! asa ca mai taci !! | |
|
| |
Alxe Junior 2
Numarul mesajelor : 117 Data nasterii : 17/09/1991 Varsta : 33 Localizare : sibiu Joburi/Distractii : elev Data de inscriere : 17/09/2008
| |
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 19th Iulie 2009, 23:08 | |
| da domnule.......am si zis kam bagatcodu DOAR PT TINE..... pentru unu k tn am plekt d aksa si mam dus la un baiat....am bagat un pisat d cod.......t omoram numai p tn si dupa c mureai imi dadeam slay sau ma lasam omorat... ---pt un pisat k tn miam strikt ranku si mam facut de ras fata de playeri si de serv.....imi e rusine si sa mai intru pe armani din kuza unui orfan k tn... tiai schimbat numele in "a" si pana am vanit io p serv aproape toti erau pusi la spectatori....nimeni nu putea sa t atinga k la conectare nu iti aparea ip...ip rotabil.....tu esti un mare pacalici siintotdeauna vei fi k fara cod si un pusti d 10 ani t face .... da am bagat cod..nu d la mn d aksa....dar nu am profitat de el...ci numa sa t fac pe tn sa iesi....nu am omorat nici un player...tu nu esti un player...esti un orfan codat si pt tn nu dau io ban p clasa....k te pot face sa nu maii intri p armani.... hai pa si imi pare rau fata de serv si playeri. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 99 Data nasterii : 03/03/1995 Varsta : 29 Localizare : pe aici Joburi/Distractii : cs,fotbal,femei,tigari si sa ies afk@ Stare de spirit : nush cateodata bn cateodata nu Data de inscriere : 01/07/2009
| Subiect: v vedeta un mare codat 20th Iulie 2009, 07:39 | |
| bah tu zici de admini!!! dar tu ce avai ieri pe sv si wall si aim !! | |
|
| |
Shadow Junior 2
Numarul mesajelor : 114 Joburi/Distractii : Counter Stare de spirit : Masculin Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 20th Iulie 2009, 21:55 | |
| In Primul rand se scrie v-v3ndeta nu vedeta k nu e vedeta (sau o fi). In Al doilea rand mi se pare fff correct cum a reactionat vendeta la un codat ca tn care nu avea ce sa ii faca . Nu cred k o sa ii faca ceva TZuKuU lu vendeta deoarece nu sia folosiit coduu decat pe tn , ori cum asta va decide TzuKu. | |
|
| |
| |
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 21st Iulie 2009, 00:28 | |
| ms ma baieti,,, ma jur k pana acum nu am folosit niciun fel d cod.....doar k acu kteva zile knd a intrat orfanu asta....nu aveam cum sal scot dp serv...chiar dak miam strikt ranku(putin imi pasa) alti playeri nu aveau cum sa joace pe serv din cauza lui....
dak tzuku va decide k nu mai am c cauta pe serv...asta e=va doresc spor la fraguri repet=nu am folosit cod dekt sal omor pe prikjitu ala,,,,,cum il omoram ori imi dadeam slay ori nu mai trageam....si ii lasam p playeri sa faca fraguri cu mn...
dak doream sa scap d acuzatie....ori imi schimbam numele...ori ii dadeam ban p forum sa nu ma acuze...ori ii stergem topicul....orikum aveaM cum sa skp..... dar nu am vrut.....am vrut sa stie toata lumea k unu k ala nu are c kuta p un serv k armani....mai bn imi pierd adminu dekt sa joace el p serv...
dak tzuku ma va lasa fara admin....orikum voi incerk sa mai ajut serv...adik ink voi mai trmite bani sa plateasca host.....insa repet.....nu am fost la mn aksa,,,,putem jukm cu alt nick...si nu imi faceam griji.... insa kzuri extreme...cer masuri extreme eu unu cred k platesc cel mai mult...nu voi mai intra p serv pana knd tzuku....nu va decide in continuare,,, ink odata ms mult celor kre ma sustin.... | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 21st Iulie 2009, 07:22 | |
| Tin sa va contrazik....il puteai tine in kick... dak nu se vedea ip-ul;).... amx_kickmenu;).....alta data bafta:P | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 21st Iulie 2009, 11:41 | |
| | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 21st Iulie 2009, 13:00 | |
| nici eu nu am admin de ieri....si inainte knd nu aveam drept de ban....si lam prins pe server.....tot timpu numai in kick il tineam... ....altceva nu aveam ce sa ii fac....si a mers;)...chiar va rog knd mai intra sa ma chemati si pe mine.....k sunt tare curios sa vad cum draq nu se poate da afara un ratat!!! | |
|
| |
| |
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 26th Iulie 2009, 17:26 | |
| Mda.....Aici asha e....puteai sa il tzi in kick...dadeai kickmenu si god bye cu el....sau la amx_showip tot trebuia sa ii fie ip ! Nu am nimik cu u vendeta pt ce ai fakut....poti juka in continuare pe serv....dar urm tura te rog io nu mai intra cu cod.... ! Hai bft ! | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: v vendeta un mare codat 26th Iulie 2009, 17:45 | |
| mda... alxe crede-ma k daka te prind p srv ai ban ! ai inrat de moolt cu coduri p armani kand nu erau admini ti-am promis daka iau admin ai ban shy ma tin de cuvant ! mai shy injurat atunci nu am zis nmka...nu am ripostat nu cont k ai ip rotabil o sa iei ban de fiecare data ! hai r3 ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 27th Iulie 2009, 17:36 | |
| ok...voi intra in continuare p serv... nu se va mai repeta va asigur sall | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 27th Iulie 2009, 18:38 | |
| Oke.....Asha sa si fie....sa nu mai repeti ce ai fakut.... Daka e ceva ce nu iti merge ma suni si te consulti cu mine .... Asta e valabil pt toti ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 28th Iulie 2009, 11:34 | |
| bn sefu...am si avut kteva probleme cu pc...dar acu miam luat unu nou...de asta nu prea am mai intrat | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: v vendeta un mare codat 28th Iulie 2009, 12:56 | |
| yeeeee \:d/.\:d/.\:d/ vendeta is back.:X:X:X | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat 2nd August 2009, 20:31 | |
| Oke Topic CLosed atunci ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: v vedeta un mare codat | |
| |
|
| |
| v vedeta un mare codat | |
|