Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

>>>===anunt===<<<

In jos 
+7
TzuKu
Armani | Sharke^
bogzy
Day`s GreeN#
Armani | KING
vasi!?
v_v3nd3ta
11 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime22nd Iunie 2009, 22:57

deci vad k degeaba ma chinui cu codatii k....ma mai cert si cu adminii
1.)domnu Armani | king........inainte sa schimbi o harta verifici kt a mai ramas din timp si eventual dak mai sunt si alti admini sai intrebi si p ei....si knd sunt 5 oameni p serv nu dai la vot o harat mare si una mik pt k sa intamplat sa bagi de_westwood si erau 5 oameni p serv din kre 2 spec
---knd dau gag la cnv nu t bagi peste mn sa ii dai ungag..ii dau iar si tot il scoti..si tot asa sa intamplatX(X(X
---in kz ca nu ai citit regulamentul knd un player injura un admin de morti si tot felu d injuraturi mai ales knd il injura DE 3 ORI dupa c primise gag si fusese avertizat...acel player primeste ban permanent
tu fiind mare smecher p serv mai esti si tare in gura si imi spui sa ii scot ban...pe c baza ai fost t tare in gura atunci?????
---inainte sa vb despre mn cum k as avea cod...intai aduci dovezile.......k pt o vorba de a ta la adresa mea pot ajunge la urechile la toti pacalicii care habar nu au cs....si imi mai fac si aia reclamatie...k dovada vor pune cuvantul tau >>>>k esti admin si cik ai dreptate!!!!!!!!!!!
DAK NU AI OBSERVAT...TOPICUL ACESTA NU ESTE PUS LA PLANGERI ADMINI....este pur si simplu un anunt al meu...si ceea ce voi urma sa fac!

2.) Domnu snnnz1.....bha baiatule...p mn nu ma intereseaza dak esti mai vechi k mn p serv k orikum in fata mea ai fost=esti=si vei ramane un mare pacalici kre habar nu are cum sa vb p serv...si knd il omoara unu rpd sa injure.tin sa t anunt k la prima injuratura kre ai mai facuto p serv ai ban perm mereu cum t prind (orikum cnv iti va scoate banu...k aici asa se face=nu dau nume) asa k ai grija...in kz k nu stiai yo platesc sa joace un fraier k tn p serv...dak la tn 20 lei sau 3 euro sunt o avere pe toata luna nu e problema mea si nu ai nici un drept sa ai figuri p serv!!! Wink

3.) tinand cont k platesc sa scap serv d codari...si sa am grija de serv io tot imi primesc injuraturi p serv si forum..reclamatii si mai aud si k am cod....deci toate astea pt k respect un regulament si fac exact k in regulament(nu tin cont k imi e prieten sau e un player mai vechi) eu tot sunt luat in ras de admini,playeri kre vor mereu sa iert.sau dak un player ii e prieten unui admin..nu am voie sa ma ating d el.si dak ma ating gata sare cu gura.
---cu toate k si io poate am mai exagerat(dar nu in mod repetat sau prea grav.) anunt k SA VA FIE VOUA TOTUL BINE...SA NU MAI AVETI D CINE SA VA LUATI=NU VOI MAI CUMPARA ADMIN IN CONTINUARE...
IL AVETI P DOMNU BETA kre este unadmin excelent.am incerkt sa ma inteleg bn cu el dar....nu am voie sa ma ating d prietenii lui kre ma injura de morti.
app======domnu king ai facut ieri poze la unu...e vai d kpu tau k i leam cerut p mess dupa aia...radea si el d tine =)))))) avea ditamai wallhack...aparea scrisu la arme p jos si miniharta era transparenta...deci gg in continuare dak asa ii prinzi tu p codati
===probabil voi auzi d la altii k "nu ami cumpar admin k nu mai am bani" =))))0 sa va demonstrez dak va fi asa voi mai plati o luna degeaba!!!din seara asta sper k nu se va mai auzi vreo injuratura sau plangere la adresa mea pt k nu veti mai avea motiv.nu voi mai face ss...nu voi mai da gag...nici nu voi mai vb p serv,ci doar voi da la vot o harta si rr...k si dak spun *** ma trezesc cu plangere!!!!si dc sal incurc pe tzuku????dc sa zik k nu mai intra lumea din cauza lu v_v3ndeta??????si cu toate k nui asa????sau credeti c vreti.
multi nici vor citi tot c am scris.pt aia kre ia interesat va salut si scz pt roman
sall
PS sa nu fie la decizia mea.spuneti un da sau nu(am prieteni p serv kre probabil se vor sukri p mn dak voi pleca)
DA= dak spuneti da ma las d admin
NU= voi continua
nu ma voi supara p nimeni voi stit c e mai bn...dak vor iesi mai multi DA normal k e mai bn pt serv dak vor majoritatea!!!!nu va doare mana sa dati 2 litere
---snnnz1....poate t mai inteleg...mai spui la draci.dar nu ma injura frate d morti ;)hai k acu team inteles dar..nici chiar asa.ne mai auzim
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra
Numarul mesajelor : 1009
Data nasterii : 06/01/1992
Varsta : 32
Localizare : peSte t0t
Joburi/Distractii : f0tbAl cS
Stare de spirit : \:D/
Data de inscriere : 12/11/2008

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime22nd Iunie 2009, 23:49

grija qm vb d pacalici bah asta " myster impresie".............o sa platesc adminu p o luna numai de al req si o sa vdm atunci...........in leg q ce'ai vb "ciocu mik"......k la cs t faq q monitoru' in cutie

ai dreptate am injurat........scz ptr asta.....o sa incerc sa o lasa mai moale........da ai grija c talente faci mai asta smecher.........deci nu ma lua peste picior............io kn am fost admin am avut grija d srv....deci pah
Sus In jos
http://www.armani.forumgratuit.ro
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime22nd Iunie 2009, 23:56

bha deci vad k tot nu inteleg
normal k ai avut grija d serv....si dak iei admin acum..nu ma impresionezi deloc..ba chair faci f bn.
nu vezi????spera la kt mai multe DA...deja am 1 Wink d la tine///k asta sa inteles.
nu uita k mai injurat d morti......nici chiar asa.atunci mam enervat k doar ai vazut : mai spuneai p.l.m. si nu dadeam gag k intelegeam ////dar in stiulu ala meritai ban....miam adus aminte k ai fost admin si dak injurai p un player asa...uitam tot si nimeni nu til mai scotea...dar mai injurat p mn si hai...team lasat.mam gandit k poate iti mai trece.
in fine....deci am un DA.....haideti baietii !!!!!!
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra
Numarul mesajelor : 1009
Data nasterii : 06/01/1992
Varsta : 32
Localizare : peSte t0t
Joburi/Distractii : f0tbAl cS
Stare de spirit : \:D/
Data de inscriere : 12/11/2008

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime23rd Iunie 2009, 00:14

gata mah........opreste-te.......io n'am chef d cearta p srv si p forum..........deci gata........am incheiat orice discutie
Sus In jos
http://www.armani.forumgratuit.ro
Armani | KING
Membru 2
Membru 2
Armani | KING

masculin Rac Caine
Numarul mesajelor : 498
Data nasterii : 10/07/1994
Varsta : 30
Localizare : Calarasi
Joburi/Distractii : cs/sala
Stare de spirit : schimbatoare ca zodia
Data de inscriere : 05/04/2009

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime23rd Iunie 2009, 10:00

deci ytydau NU contynua tot asa . etecareifaza yo nuj cu cn ai vb u ca mia dat pozele dar yo nu ma primit niciuna cu scis deasupraarmey , te-o fi pacalit pe u dar pe me nu daca mi le-o fi dat asa (poate nu mai styu) i- am dat banip. pana la urma crezice vrei , cn mai e asa shmen ca u .

P.S. snnnz1 nui prieten cu me nici nuj cum il cheama macar dar yo am inteles ca se da banip la injurat altfel. 1 i se da gag 2 ban 100 3 ban perm dar sa fie consecutyv asa am intels dar infine u estyt ala shmen
Sus In jos
Day`s GreeN#
Membru 3
Membru 3
Day`s GreeN#

masculin Sagetator Caine
Numarul mesajelor : 606
Data nasterii : 11/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bistrita
Joburi/Distractii : Ping-pong , Fotbal , Cs .
Stare de spirit : Happ`
Data de inscriere : 13/04/2009

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime23rd Iunie 2009, 11:48

are dreptate ma vendeta :-j
El i singuru admin care mai tine sv :-j
Sus In jos
Armani | KING
Membru 2
Membru 2
Armani | KING

masculin Rac Caine
Numarul mesajelor : 498
Data nasterii : 10/07/1994
Localizare : Calarasi
Joburi/Distractii : cs/sala
Stare de spirit : schimbatoare ca zodia
Data de inscriere : 05/04/2009

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime24th Iunie 2009, 11:55

day's yo tot nuj ce vrei ( ban cumva ) ce tot te bagi ? e trb ta cumva ? miscaty hoitu in alta parte
Sus In jos
bogzy
Membru 2
Membru 2
bogzy

masculin Berbec Tigru
Numarul mesajelor : 336
Data nasterii : 07/04/1986
Varsta : 38
Localizare : ploiesti
Joburi/Distractii : student
Data de inscriere : 30/06/2008

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime12th Iulie 2009, 11:21

NU

Ultima editare efectuata de catre bogzy in 12th Iulie 2009, 12:52, editata de 1 ori
Sus In jos
bogzy
Membru 2
Membru 2
bogzy

masculin Berbec Tigru
Numarul mesajelor : 336
Data nasterii : 07/04/1986
Varsta : 38
Localizare : ploiesti
Joburi/Distractii : student

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime12th Iulie 2009, 13:13

bah vendeto da-ti edit ca mi se pare super naspa ce e aici in topicul asta. Tiam zis ca nu am citit cu atentie. Cand am zis da prima data am zis crezand ca-ti spun sa ramai, darmi-a dat cu vigula. Apoi am dat edit(dupa ce am citit mai cu atentie) si am zis NU. Adica esti un bun admin si meriti sa continui. Mai stii la inceput dupa ce s-a redeschis serverul ca nu faceam fata la codatzi?? Daca nu eram noi, printre care si king, cred ca se ducea de rapa armani......

Nu uita sa dai edit...
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime12th Iulie 2009, 20:15

da ms bogzy :X:X:X
knd ai zis k DA mam uitat in monitor vreo 10 min si am zis gata :dak si bogzy...ma las d armani
da bn k ai dat edit Very Happy:D:D
zi precizeaza c sa dau edit..............k nu stiu
vrei sa dau edit tot mesaju????sau ce?k nu stiu
spune si dau
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta
Data de inscriere : 28/10/2008

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime13th Iulie 2009, 12:16

bha vendeta are intr`un fel dreptate Wink akuma sincer nu k vreau sa ii iau apararea eu cred k cu el shy inka cativa admini sau playeri d p srv ma inteleg cel mai bn Wink :X:X:X:X shy sNNNz1 nu mai zice k il bati la cs k nu dovedesti nmka...Wink mai snt shy alte sporturi la care poate nu poti sa il bati Wink cum ar fii al tigari =))))) unde nu il bati p vendeta sau p mn :> Very Happy deci....are shy vendeta dreptate shy inteleg k iti ceri scz k ai injurat te iertam shy nu e doar king care greseste cu harta sntem mai toti Wink nu doar el Wink shy are iar shy iar vendeta dreptate Exclamation Exclamation Exclamation aici Wink k injura sNNNz1 fffff mooolt Wink adika eram p west akum 1 sapt juka shy el avea un scor fff bun Wink 26-8 shy la luat un ratat de la ct care statea la pnda snnz1 a inceput sa injure de mama focului Wink shy cika sa ii fak poze k e codat =))))) omu avea 13-29 shy sa ii fak poze:))).....mda....hai sa topik closed se lungeste aiurea Wink shy tineti bn de reg k shy eu injur p srv cand is nervos shy imi dau gag shy dupa il scot Wink hai t.c Wink !!!!
sall
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime13th Iulie 2009, 19:43

Mama frate da ce romane scrieti voi aici Smile)) !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime14th Iulie 2009, 11:46

=)))))) da poi....am avut inspiratie...te ia somnu knd citesti c e acolo...iti obosesc ochii
Sus In jos
[not-G] | *d0wNNN^z0r*
Sunt Un ratat Am Ban !!
[not-G] | *d0wNNN^z0r*

masculin Pesti Mistret
Numarul mesajelor : 99
Data nasterii : 03/03/1995
Localizare : pe aici
Joburi/Distractii : cs,fotbal,femei,tigari si sa ies afk@
Stare de spirit : nush cateodata bn cateodata nu
Data de inscriere : 01/07/2009

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime14th Iulie 2009, 13:15

da are dreptate vendeta la ce a zis el mai sus >>>===anunt===<<< 384514
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime26th Iulie 2009, 17:41

Chiar k ma ia somnu Smile)) !
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime27th Iulie 2009, 15:11

Smile))) noapte buna Razz !
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime27th Iulie 2009, 18:42

Armani | Shark3 a scris:
Smile))) noapte buna Razz !

SI tzie la fel Smile)) !
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime27th Iulie 2009, 20:16

Smile)) Razz hai k ma culc trag pe dreapta !
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime2nd August 2009, 20:31

Mai bn pe stanga Smile)) !
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime2nd August 2009, 20:36

Smile))) p amnd2` Razz !
Sus In jos
Shadow
Junior 2
Junior 2
Shadow

masculin Numarul mesajelor : 114
Joburi/Distractii : Counter
Stare de spirit : Masculin
Data de inscriere : 12/01/2009

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime31st August 2009, 11:20

scz k mam trezit si eu pe acum sa mai dau un msj:D.
Vendeta cred k ai MAAAAARRRREEEE Dreptate mai ales in legatura cu vassy Neutral baiatu asta se crede ceva mai sus decat Owner:| injura pe toata lumea Neutral io cand il vad pe srv BAN 0 ptr k lam avertizat de atatea ori cu gag cu kick cu ban si snnnnz1 vb frum Neutral frate nu ai ce sa ii faci cand il vad Fuckoff si ban Neutral ca**** dastia nu pot fi pe srv care nu se pot abtine:|.
Ma baiatule daca nu poti sa faci ceva in priviinta asta date cu capu de monitor cand vrei sa injuri Neutral el se crede ZEU ceva mai sus decat ZEU ceva la care nu se poate ajunge:|
Daca o ti asa in cntinuare nu cred k o sa te mai ierte muult TzuKu ptr k si el tea avertizat de foarte multe ori:| io zic sa te stapanesti vassy daca nu vrei sa spui papa armani
aa da si app NU PLECA VENDETA:D adk acm cred k teai razgandit... k nu se mai platesc adminele...
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime31st August 2009, 13:33

Ori cine chiar ori cine.....Cand vede cineva un Admin k injura....sa imi puna o dovada pe forum si acel admin zice pa admin....Wink....deci puneti dovezi pe forum k acel admin a injurat....Wink...

Daka a injurat zice pa admin !

Si la snnnzy i-am zis....mai odata il prin k injura pa admin....k vad k sufera de el omu deja !
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime3rd Septembrie 2009, 10:41

dar ce se tot intampla cu certuriile astea intre adminii Smile ! inainte nu era asa....fiti mai organizati nu tre sa va certati intre voi ci sa colaborati Smile voi sunteti singura paza a sv armani si ar trebui sa va puneti pe prins codatii cat mai multi nu pe certuri inutile Smile !
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime3rd Septembrie 2009, 11:23

Lasa respect k toti admini ce sufereau s-au dus....Or mai ramas aia vechi si aia ce stiu sa admineze Wink !!

stai flex k armani va fi ca inainte cand erau 40 de admini.....Asha va fi si de acuma inainte....Wink !
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime3rd Septembrie 2009, 17:08

eh....stai sa inceapa scoala....se vezi vechiul armani:X
Sus In jos
http://www.noxx.ro
Continut sponsorizat

>>>===anunt===<<< Empty
MesajSubiect: Re: >>>===anunt===<<<   >>>===anunt===<<< Icon_minitime

Sus In jos

>>>===anunt===<<<
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-