| Shark3 da unban fara voie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Day`s GreeN# Membru 3
Numarul mesajelor : 606 Data nasterii : 11/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bistrita Joburi/Distractii : Ping-pong , Fotbal , Cs . Stare de spirit : Happ` Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Shark3 da unban fara voie 18th Iunie 2009, 15:45 | |
| DEci.. Vendeta i=a dat ban lu' c3-asasynu IAr dupa catewa minute vine shark3 da unban fara sa intrebe Dc a luat ban? ..
ADMIN [not-G] | *Shark3*: unban 192.168.1.71 Frage pt altsi : ... Dovada;)) | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Shark3 sa unban fara voie 18th Iunie 2009, 16:01 | |
| bha eram p mess k atunci iam facut ss la unu shy dupa am plekat la magazin...asasin mi`a zis k a luat ban eu am crezut k iam dat eu din greseala...k iam mai dat lu batausk tot asa din greseala k treb sa dau la altu in lokul lui...asta a fost totul daka estia k a fst codat sau k ia dat alt admin nu ii dadeam unban k nu am chef s a jok pe srv cu codatiii akuma...deabia cand ima dat unban a zis sh0ly sau unita k a avut cod shy mi`am dat seama k ma pakalise akuma daka e sa`l prind ii dau eu personal banul chiar nu am stiut eu am crezut k iam dat din greseala mai repet unka odata iam dat lu batausk din greseala...cand treb la altu...akuma imi asum raspunderea de neglijenta...imi cer scuze. | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Shark3 da unban fara voie 18th Iunie 2009, 16:42 | |
| =)).....eo v-am zis de asasynu k e mare codat:-j.... | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Shark3 da unban fara voie 18th Iunie 2009, 18:18 | |
| mam chinuit sal prind p assasyn si acu are unbann =)))))))))))))))))))))))) da assasyn are un mare SILENT AIM...i sare tinta de nici nu el stie unde sa se uite...nu am nevoie d nicio dovada...am stat p el o harta intrega si cred k stiu si io ce e ala silent aim nui nik sharke dar.... 1..de acum knd dai ban verifici d 3 ori ip inainte sa dai 2..knd dai unbann verifici dak io fost dat din motiv si nu prea dau io din greseala ban.si orikum unbann nu se da p loc...poate sa astepte pana se clarifica. ps.dak il prinzi p assasyn ii dai ban. si pt conducerea clanului c3.......adik inspector sau muziq...: aveti grija c oamnei bagati in clan =))))))))))) mai sunt vreo 3 k assasyn si ii prind si p aia...inspectore dal afara p assasyn k e un mare codar.sall | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Shark3 da unban fara voie 18th Iunie 2009, 19:52 | |
| vendeta....scuze k iti zik...nu sti ce e ala silent aim:D:D.....fara suparare.... la silent aim nu iti sare tinta deloc.....tragi oriunde...chiar si pe langa el...tinta ramane ppe loc....si ii sare sange din cap.....dmg il dai k la cap...si dai hs tot timpu...aproape:D | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Shark3 da unban fara voie 18th Iunie 2009, 20:38 | |
| | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Shark3 da unban fara voie 18th Iunie 2009, 21:10 | |
| batausk....cred k t inseli.. la sala de jocuri d la mn din orash..knd nu avea net acu vreo 4 ani...ma duceam frumos si imi bagam silent aim... acum:sa sti si t d silent aim.... silent aim: codul acesta poate fi setat (dak sti sa faci cfg sti sa si setezi) deci poate fi setat sa dea la stomac...la mana...la pcior sau hed....din moment c multi nu stiu sa il seteze il lasa asa cum este el setat...adik da la cap...dak il setezi sa dea la picior iti sare sange din cap iar dak serverul are comanda "/hp" acolo iti arata unde si kt dmg tia facut..si il prinzi dak stai spec p unu cu silent aim ai sa obs(foarte greu) cum el pune tinta p picior (sau oriunde inafara d cap) si ii da headshot...dak e setat sa dea la cap apropo iti sare tinta chiar dak e silent aim...multi stiu sa il foloseasca si greu il prinzi. gandestete k am stat o harat pe el si se vede clar(dintre toate codurile aim si silent aim le cunosc f bn )k ala avea silent aim...dak nu sielnt aim wall+aim..dar nu se uita prin pereti.deci un codat cu aim mie nu imi scapa stai linistit...poate sa fie si din pgl k pana la urma tot il prind fara suparare....dar cred k cunosc un codat knd il vad..mai ales cu aim. 2>>>>orikum (nu imi pun la indoiala decizia k avea cod...sunt 10000% k avea)dar makr sa se apere si el...venea si facea o cerere d unbann si o plangere.acuma vad k la cati dusmani am io p serv...k nu mai iert nimica...si dak spun p.l.m. p serv primesc o plangere...asa k ma asteptam sa fie p aici o reclamatie dar...nema sall | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: Shark3 da unban fara voie 18th Iunie 2009, 21:12 | |
| aaa daca styam azi ca jucase cu cod ii dadeam ban ca l-am vaz. | |
|
| |
batausk Membru 2
| Subiect: Re: Shark3 da unban fara voie 18th Iunie 2009, 21:57 | |
| da-mi id tau vendeta....vb akolo;) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Shark3 da unban fara voie | |
| |
|
| |
| Shark3 da unban fara voie | |
|