Fc-Steaua Junior
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Reclamatie v-v3ndeta 11th Iunie 2009, 22:38 | |
| Mda are drepate miliosu....te iei de lume pe serv injuri lumea ca te omoara....la mine chiar ca nu mai ai ce sa zici...
DOVODA:DOVADA:DOAVADA
Fc-Steaua killed Squad#LighT with awp Fc-Steaua killed v_v3ndeta with awp *** Muci in ceAi !! killed Fc-Steaua with a headshot from awp *** PTB: Runda s-a terminat, verific echipele d0m1n8 killed zUzU!? with galil * schimba changed name to BO}I{AK/FOBO$ SKoL : /rank
bobo_s killed BO}I{AK/FOBO$ with m4a1 SiLvIu-Sk8eRuL (RADIO): Fire in the hole! [Flash] *DEAD* Squad#LighT : /ReseTscore
d0m1n8 killed bobo_s with galil Muci in ceAi !! killed d0m1n8 with awp *** SiLvIu-Sk8eRuL killed Muci in ceAi !! with a headshot from ak47 *** *DEAD* v_v3ndeta : bha fgm
1-Invata sa vb cu jucatori! 2-Lasa arfele acasa cand intri pe serv! 3-Crezi ca daca esti tu v-v3ndeta si ai god imi este frica nu are cum sa-mi fie ca nu poti sa dai ban aiurea asa ca de acum incolo cum te prin cum iti fac relcmatia.........bey bey | |
|
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Reclamatie v-v3ndeta 12th Iunie 2009, 16:33 | |
| mda...am reclamatie impotriva ta bha ...esti primu in top 15 si toti kre im cer id imi spune sa iti dau ban k au dovada...cum dreaq cand intri tu....toti iti spun "iar ai intrat codatule???" cum prinzi ca nu e admin cum bagi codu...cum e admin ai numa scor d boot ...mai ales knd e bogzy pe serv...si c scor ai in top15... si am spus fgm pt k ai luat trei playeri odata cu un singur glont...dak ai mai pomenit asta....ai tras odata cu awp si nimeresti 3 oameni =)))))) dak era tzuku o serv atunci ..aveai ban direct...dar cum io nu sunt tzuku team lasat in pace si dak nu imi aduc io aminte ai avut fuckoff pe serv si ban.... | |
|
Fc-Steaua Junior
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Re: Reclamatie v-v3ndeta 12th Iunie 2009, 22:14 | |
| Bah tu imi spui mie ca eu joc prost pai pe serv asta oricine intra si are scor bun incepe buti sa strige codatu pe serv asta nui voie sa joci bine...daca esti asa bun jucam pe ce harta vrei cu 15000 de insi spectatori sa iti arat cs pustiulica .....Si nu am loaut 3 am loaut 2 si chiar daca loam 3 este ceva normal ma sa iei 3 cu awp mai intereseazate si tu dar eu am loaut 2 asa ca lasa vrajeala si o sa imi dai ban cand ma prinzi nu ca zice lumea asa ca ...cine zice ca am cod numai boti care intra cate 1 min si iese ca nu stie cs... | |
|
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Reclamatie v-v3ndeta 12th Iunie 2009, 22:53 | |
| da nam zis k vreau sati dau ban bha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---asta am si precizat : k nu vreau sa dau ban degeaba pe vb la altu,,,sati dau io tie ban k asa vrea el stai linistit nu e de asta.mi imi pari suspect knd e bogzy p serv...abia t chinui sa faci un scor klumea...iar knd nu e................hopa!da nu am treaba cu ban deokmdata.si ink nu mam atins cu vreo comanda de tn asa k nu mai fi tare in gura.....si respecta si tu putin ranku!k puteai sa imi spui inapoi "fgm" nu primeai gag/kick/ban....stiam k io am zis primu...dak ai fi atent io ma mai iau in gura cu playerii si nu le dau gag | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie v-v3ndeta | |
| |
|