Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

alt codat infect X(X(

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
CoBr|x
Junior 2
Junior 2
CoBr|x

Numarul mesajelor : 73
Data de inscriere : 02/03/2009

alt codat infect X(X( Empty
MesajSubiect: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime15th Mai 2009, 13:16

Nike :Ariciu SeXos
Ip : 92.80.181.66
Dovada : http://rapidshare.com/files/233228110/ariciu.dem.html

Din cati admini sunt pe serveru asta...cand e nevoi nu gasesti unu X(X(X(X nici p mess nici p server NeutralNeutral
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine
Numarul mesajelor : 699
Data nasterii : 30/07/1910
Varsta : 114
Localizare : undeva in bucovina
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime15th Mai 2009, 13:49

hai nu zau....de ce tot timpul esti tu asa de tare ......vezi ca e banat chiar de mine....uitate la banuri ....vezi cand ai facut tu topicul si cand l am facut eu ... lol! lol! Basketball Basketball
Sus In jos
CoBr|x
Junior 2
Junior 2
CoBr|x

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime16th Mai 2009, 13:33

nu conteaza...io cand l'am prins p asta p sv nu era nici un admin Wink Smile
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime16th Mai 2009, 18:13

cobrix numai gura e de tine ...daca spui tu .....ia vezi in demo eu oare unde eram...pe LUNA.....-??
Sus In jos
CoBr|x
Junior 2
Junior 2
CoBr|x

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime17th Mai 2009, 03:30

:-j lasamah mira k si asa esti degeaba p sv da......nu mai conteaza...Wink ai grija acolo cum adminezi si taci Wink..k se roaga omu de tine sa faci ss si u te joci..Wink asa k :-j..hai k nu am kef sa mah cert cu u ...bft...Razz;)
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Varsta : 33
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime17th Mai 2009, 07:09

LOL cobrix.......nu mai face acuzatii degeaba mah.......adu dovezi....eu din cate vad eu pe server mira isi face destul de bine treaba......
Sus In jos
http://www.noxx.ro
CoBr|x
Junior 2
Junior 2
CoBr|x

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime17th Mai 2009, 16:26

ok..de acum in colo o sa aduc si dovezi dak vreti...Wink io am zis asa..k dak era pute-am sa fac reclamatie dar nu are rost;)
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime18th Mai 2009, 07:25

cobrix vai de steaua ta ....sa te mai prind o singura data ca ma jignesti...te am jignit eu pe tine vreodata ????vai de capul tau dar ce sa i faci ma e greu cu cei 7 ani de acasa......

si reclamtie de ce sa mi faci ca i am dat ban inaintea ta ...esti patetic cobrix........
Sus In jos
CoBr|x
Junior 2
Junior 2
CoBr|x

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime18th Mai 2009, 11:28

BA IA GATA IO AM POSTAT PT K NU ERA IN TIMPU ALA ADMIN P SV..SI U AI INTRAT CAND FACE-AM IO DEMO...NU AM VAZUT CAND IAI DAT U BAN S AU NUSH CE...SI VEZI K IO NU TEAM JIGNIT PE U AI INTELES...SI VB MAI VRUM SI UITATE MAI BN CN ARE CEI 7 ANI DE ACASA...IO NU VREAU SA FAC RECLAMATII IMPOTRIVA NIMANUI K NU VREAU SA RAMANETI FARA ADMIN DIN CAUZA MEA ASA K TACI TATA SI LASA CIOCU ALA MAI MIC...K NU REZOLVI NIMIC...

DATI UNU FRATE TOPIC CLOSED !!! K VAD K FACE LOMEA SHTOURI P FORUMU ASTA Mad Mad Mad
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime18th Mai 2009, 11:39

sa ramanem fara admin din cauza ta ... lol! lol! lol! ai fi tu zeul zeilor si nu stiu eu ...... Basketball Basketball ...oricum tot patetic esti ..si cu "ciocu mic" cum ai zis tu .....invatza tinere sa vorbesti .......oricum vom mai discuta pe problema asta la jignirile care le aduci ..... Basketball Basketball

auzi la el ''ciocu mic'' aici ti ai dovedit clasa ta de cei 7 ani de acasa ....bv.... lol! lol!
Sus In jos
CoBr|x
Junior 2
Junior 2
CoBr|x

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime18th Mai 2009, 23:58

ba am zis ciocu mic k tot u vad k esti cu gura mare nu io...ai u ce ai cu mn de multa vreme dar prea putin imi pasa... Wink asa k io asi zice k dak ai mai avea cv de zis sa mah cauti p mess si lasa astea p forum k nu'i forumu facut sa se certe lomea p el..asa k mai vb...si nu te mai ambala atat.....;)asa k hai bft..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: alt codat infect X(X(   alt codat infect X(X( Icon_minitime

Sus In jos

alt codat infect X(X(
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» codat infect
» codat infect