| Plangere catre lollypop | |
|
+4Armani | KING ResPecT v_v3nd3ta Ma3@ 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Ma3@ Junior 2
Numarul mesajelor : 139 Data de inscriere : 10/02/2009
| Subiect: Plangere catre lollypop 8th Mai 2009, 17:09 | |
| Deci Jucam cu numele pep^^^ si lam omorat cu grenada pe domnu admin lolyypop si mi-a dat slay uitati si dovada nEXt (RADIO): Fire in the hole! [Flash] pep^^^ killed LollyPop with grenade k!ll m3 i'm famos : sa mia mor tura asta _# GeO *_* killed k!ll m3 i'm famos with m4a1 Razor (92.80.138.59) (STEAM_ID_LAN) Joined (error). Un INcEpaToR killed _# GeO *_* with ak47 snooky connected nEXt (RADIO): Fire in the hole! [Flash] alextgv (RADIO): Fire in the hole! [Flash] *** diealot killed c3-CaPsSuN3L No SoUnD^ with a headshot from ak47 *** pep^^^ died snooky is joining the Counter-Terrorist force pep^^^ (RADIO): Fire in the hole! [Explozive] snooky dropped snooky has left the game *** Un INcEpaToR killed `tata:)) with a headshot from ak47 *** Luk@bunik@ (RADIO): Fire in the hole! [Explozive] *** Luk@bunik@ killed ShArKy with a headshot from m4a1 *** Froumu Servarului : www.Armani.ForumGratuit.RonEXt (RADIO): Fire in the hole! [Explozive] WeLna dropped *** alextgv killed Razor with a headshot from m4a1 *** snooky (79.119.201.123) (STEAM_ID_LAN) Joined (error). snooky connected ADMIN LollyPop: slay pep^^^ snooky is joining the Counter-Ter Nu este prima data cand da slay aiurea cal omara lumea expre am jucat cu numele asta ca sal prind!Tzucule fa ceva!Te rog | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 8th Mai 2009, 17:51 | |
| opa.....lollypop ce faci tata????????gata suferi de admin? ---acum nush t poate nu puneai bmb,,,,ori campai...nu stiu!!!!DAR dak a dat degeaba ar trebui o sanctiune sall | |
|
| |
Ma3@ Junior 2
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 8th Mai 2009, 18:23 | |
| Nu mai doar ce incepuse bmb si am urcat prin tunel sus cum fac eu tot mereu si lam omorat cu grenada si mi-a dat slay=)))Sufera de admin ma;) asa face sa ofticat cand a vazut ca mi-am schimbat numele nu a mai zis nimik ca stia a gresit;) | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 8th Mai 2009, 18:27 | |
| Deci aici e vorba de abuz de admin ! Aceasta actiune facuta de lollypop banuiesc ca va fi sanctionat ! ori il va scadea la slot ori ii va lua adminul cateva zile si il va da inapoi ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 8th Mai 2009, 18:47 | |
| poi normal ca trebe sanctionata ....eu zic k are noroc k dak ar mai fi avut o plangere cred k...era mai rau!!! sall | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 8th Mai 2009, 21:34 | |
| wow lolypop cam abuzezi de admin . te-o prins maea .gg bv | |
|
| |
Day`s GreeN# Membru 3
Numarul mesajelor : 606 Data nasterii : 11/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bistrita Joburi/Distractii : Ping-pong , Fotbal , Cs . Stare de spirit : Happ` Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 8th Mai 2009, 22:00 | |
| Lollypop nu a mai awut admin :-j si dea awut a avut pe sv deala naspa cu 2-3 playeri intro zi nici poze nu face la wallisti :-j . | |
|
| |
W@RpMaN>ATiTuDiNe^ Membru 2
Numarul mesajelor : 415 Data nasterii : 09/02/1994 Varsta : 30 Data de inscriere : 08/01/2009
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 8th Mai 2009, 22:44 | |
| Mda cred cai inceptor si nu prea stie cei ala admin si poate nu stie nici regurile cel mai bine ar fii sa i se scoata adminu nu stiii ce face ! | |
|
| |
Armani | Sh0Ly Membru 2
Numarul mesajelor : 432 Data nasterii : 12/02/1992 Varsta : 32 Localizare : in lume Joburi/Distractii : FotBall si Cs Stare de spirit : fericit Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 9th Mai 2009, 09:04 | |
| Eu zic sa fie sanctionat cumva,da slay pt ca il ia?? Suferi de admin lolly?? | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 9th Mai 2009, 10:56 | |
| oricum e un abuz fff clar de admin ! fie ca e incepator fie ca nu asta e o regula principala NU ABUZA DE ADMIN ! | |
|
| |
LollyPop01 Junior
Numarul mesajelor : 32 Data nasterii : 15/01/1992 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Counter-Strike//Fotbal Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Maea......... 9th Mai 2009, 14:07 | |
| Maea tu inloc sa verifici pe codati stai si ma pandesti pe mine.. cu alt nick... nu sufar de admin si nu sunt incepator (am avut si eu server k sa stiti k nu sunt incepator) inteleg daca sunt sanctionat ,ti-am dat slay k faceai rush iar pe forum scrie k este freegame in limita bunului simt (nu tre sa le spui la terro bmb sau slayTeam iar cT sa faca rush incontinuu) | |
|
| |
Ma3@ Junior 2
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop 9th Mai 2009, 14:23 | |
| 1-Numi spune tu mie sa stau pe codati ia uitate cati codati am prins eu la topicuri iar tu 0! 2-De cand sunt admin mi-am facut id special pt poze si am 150 pe ala si pe almeu pers 20! 3-Cand te-am prins si ti-am zis cati fac reclamatie ai zis ca ai demo cu mine si deia mi-ai dat slay!cand ti-am zis sal arati ai intorso ca fac rush!Porma ai zis ca ti-am dat prin perete si deia mi-ai dat slay era Varpam martor! 4-Ai vazut ca nai drepatete porma ai zis cami faci reclamatie ca nu mam sfatuit cu tine la harta.Dar faza este ca eu ieri te-am vazut ca ai admin pana ieri nici nu stiam:)) 5-Iar 5 ieri dupa vaza cu Slay tu stateai si jucai si lumea tipa disperata ca era 3 codati iar tu stateai!Eu leam facut poze si iam prins asa ca nu ai ce sa zici!Mi-a dat slay ca te-am loaut cu grenada Clar se vede in dovada;) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Plangere catre lollypop | |
| |
|
| |
| Plangere catre lollypop | |
|