| Plagarere Armani | Mar | |
|
+5Armani | Sh0Ly p!ka Armani | MaR DonaLD# Sp!K3. 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Sp!K3. Membru 3
Numarul mesajelor : 891 Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi? Joburi/Distractii : Fotbal,Cs, Data de inscriere : 27/07/2008
| |
| |
DonaLD# Membru 2
Numarul mesajelor : 582 Data nasterii : 19/03/1995 Varsta : 29 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cs Stare de spirit : PreGatit Pentru Orice Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 3rd Mai 2009, 11:09 | |
| Mdea....se pare ca pe Mar il cam doare in d*s de regulament.... Si nici nu prea avea motiv, sa zici ca l-ai scos din minti. I-ai spus doar sa scoata gag :-@
Aqm sa vedem ce zike si Tzuku ! | |
|
| |
Armani | MaR Junior 2
Numarul mesajelor : 102 Data nasterii : 16/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Baia Mare Stare de spirit : De invidiat Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 3rd Mai 2009, 11:15 | |
| Spike vezi ca eu te urmaresc de mult cum vorbesti pe server si sa sti ca esti foarte vulgar ai scapat usor ca trebuia sa ti dau ban ,pe tine cand te face careva il injuri si pe urma ceri sa ti scoata alt admin care ti prieten tie gagu exact dupa ce ai injurat da cine esti tu wa buricu pamantului .Tzucu nu a zis ca tu poti sa injuri pe server mereu si sa primesti doar gag ca pe urma sa ti l scoata repede poti primi ban o saptamana sau o luna pana te potalesti p***a ... | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
Numarul mesajelor : 891 Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi? Joburi/Distractii : Fotbal,Cs, Data de inscriere : 27/07/2008
| |
| |
p!ka Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 228 Data nasterii : 04/11/1995 Varsta : 29 Localizare : GalatI Joburi/Distractii : Iesit in Orash Ce preTenariI/Cs/Armani Stare de spirit : Indotdeauna MotiVaT! Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 3rd Mai 2009, 15:48 | |
| nha SPike...
Ai Intrat aZi Pe Sv... Cu nickul oOooOOOpsSs sau cv de genu',si te'ai pus in gura cu toti admini...!!!
Deci...PareReA mea este Ca GaguL treBuiA sa'Ti maI raMaNA iNCa vreo 2 harti!!!
MultuMesteTe ca Ti'A daT QuiT,si nu ban 1 sapt sau 1 LuNa Cum ZiCE MaR!!
paReReA mea estE cA A prOcEdaT CoreCt!!! | |
|
| |
Armani | Sh0Ly Membru 2
Numarul mesajelor : 432 Data nasterii : 12/02/1992 Varsta : 32 Localizare : in lume Joburi/Distractii : FotBall si Cs Stare de spirit : fericit Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 3rd Mai 2009, 15:57 | |
| aaa deci tu erai ooooppppsss sau cum era numele are dreptate pika ai gura cam mare...trebuia sa ai gagu mai mult timp. | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 3rd Mai 2009, 16:05 | |
| bah eo ma pusasem spec sa fak un demo da cu numele oppsstote bune si frumoasa cand din greseala !! dau pe unu cu numele flo care avea spedd si aim !!!am strigat 100 minute la voi sa ii dati slat kick ban cava dar voi nu aveati treba mah !!!! X( si tot vb akolo ! X* si pika nu mia fi asha tare ingura X( am 2 demorui cu el cu sped vam rugat 10 minut esa ii dati ban !X( si voi jucati nu aveati treba si uite ca mati enervet si va fak si reclamati bay !! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 228 Data nasterii : 04/11/1995 Varsta : 29 Localizare : GalatI Joburi/Distractii : Iesit in Orash Ce preTenariI/Cs/Armani Stare de spirit : Indotdeauna MotiVaT! Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 3rd Mai 2009, 19:28 | |
| ) ToT eu sunt tare in gura? ) schhh... Puteai sa'i faci demo si cu numele ala Sp!ke nujh cum.... Ok? Acum serios...esti prea tare in gura si totusi nu ai nici un status special.. EU IMI SPUN DOAR PAREREA;) P.S. am scris cu majuscule sa bagi bine la cap;) | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 3rd Mai 2009, 20:25 | |
| spike...nu spun k trebuia sa primesti ban..dar nici quit. ---faza e urmatoarea: voi toti kre nu aveti admin si vi se pare k e unu codat..gata rpd cu gura p admin.dak tu spuneai k ai demo cu ala codat...neneie exista rubrik "plangeri catre jucatori" ---nu t iei tare in gura cu adminii sa i se dea ban la comanda .gag ai meritat p deplin si nu e obligat sa iti scoata gag.ti la dat cu un motiv no? ---si dak nu va convine cv gata rpd la reclamatii . sall | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 3rd Mai 2009, 20:36 | |
| - v_v3nd3ta a scris:
- spike...nu spun k trebuia sa primesti ban..dar nici quit.
---faza e urmatoarea: voi toti kre nu aveti admin si vi se pare k e unu codat..gata rpd cu gura p admin.dak tu spuneai k ai demo cu ala codat...neneie exista rubrik "plangeri catre jucatori" ---nu t iei tare in gura cu adminii sa i se dea ban la comanda .gag ai meritat p deplin si nu e obligat sa iti scoata gag.ti la dat cu un motiv no? ---si dak nu va convine cv gata rpd la reclamatii . sall man dar aici e vb de atceva nu avem demo cu el !!! NU AI NITELES BIN EU AM ZIS IMI DADUSERA 2 GAGURI SI EU LEAM ZIS SA IMI SKOATA 1 si ramaneam cu 1 !!! | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 4th Mai 2009, 11:18 | |
| spike eu atata iti zic dak teai intors pe serv sa faci iara galagie nu o sa ai nimik de castigat decat dusmani si stii foarte bine ca teai mai pus u cu mn si nu ai rezolvat nimik.eu zic sa inghitzi in sec dak nu iti convine...ca astea sunt plangeri aiurea care nu isi au rostul | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 4th Mai 2009, 16:07 | |
| pe de-o parte mar a facut si bn dar si prost ! bn ca ia dat gag lu spike ca a injurat ! si prost ca ia dat quit lu spike !
TzuKu zise clar sa numai dam quit la playerii ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 4th Mai 2009, 17:57 | |
| ---atunci imi cer scuze spike...am crezut k voiai sa ti se scoata gagul.nu stiam k ai 2.in fine-------tzuku decide | |
|
| |
moyse17 Junior 2
Numarul mesajelor : 266 Data nasterii : 17/09/1991 Varsta : 33 Localizare : Vestem , SIBIU Joburi/Distractii : Pescuitul, vanatoarea Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 4th Mai 2009, 18:04 | |
| a facut bine mar !!! acum vreo 1 saptamana iam dat gag la spike shi cum a intrat pe server respect cum la rugat ( prin nuj ce comanda ) sa ii scoata gag... respect nestiind dc a luat gag i la scos.... asa ca spike tineti gura acasa frate.......sau puneti fermuar..... | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 4th Mai 2009, 19:38 | |
| aLcooLiks nu am venit sa fak galagie dar inainte era altfel daca ziceai "** sau f** pe svr ramanea fara admin a dar akuma unu da quit inturna altu injura alt numastiu ce face si nu toti sunt asha dar.. cand sti cum era inaite si cum e akum | |
|
| |
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 4th Mai 2009, 21:49 | |
| deci acele cuvine se puteau pune si cu stelute nu era necesar sa le si spui:|
P.S.!!! Man...!!!schh....
ToTusI..fara jigniri...poti sterge topicu sau rod un moderator sai dea closed | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 5th Mai 2009, 13:15 | |
| deci sa nu va mai aud ca injurati sau pronuntati cuvinte vulgare ! si cu topicul nu se va da topic closed pana ce ownerul sau administratorul forumului (TzuKu) nu decide sentinta ! | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
| |
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 5th Mai 2009, 23:33 | |
| nu cumva cs e vreun joc sfant de nu ai voie sa injuri...sau sunt eu preot si nu stiam....dak u esti calugar treaba ta(ai graja ca astea nu ai voie sa dea la bijboaca)ramane flacau vezi sa nu ramai si u | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 6th Mai 2009, 13:33 | |
| vrei sa spui ca am pus eu stelute ! ca pe voi nu va deranja ! | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 6th Mai 2009, 18:36 | |
| ba esti nebun cica a pus el stelute ) ) ) ) =))) ) =)) Thaomne ) =)) EO AM PUS STELUTELE DUPA CE A ZIS ALA AIA CU LIMBAJU CICA A PUS el ) | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 7th Mai 2009, 14:08 | |
| mama mama ce spume imi faci X(X(X si atunci pika ptr ce a spus sa puneti in stelute ? X(X( vezi ca te-am prins ! | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar 7th Mai 2009, 16:39 | |
| bah esti nebun am dat edit dupa ce a zis el ca nus ce cu limbaju X( | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Plagarere Armani | Mar | |
| |
|
| |
| Plagarere Armani | Mar | |
|