Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere Unban !

In jos 
+10
DonaLD#
Armani | KING
DarKMaN
moyse17
v_v3nd3ta
W@RpMaN>ATiTuDiNe^
TzuKu
ResPecT
whtewolf MIRA
----
14 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
----
Junior
Junior

masculin Berbec Capra
Numarul mesajelor : 27
Data nasterii : 26/03/1991
Varsta : 33
Data de inscriere : 08/02/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 11:08

Nick : IraQ^
Ip : 79.115.69.42
Motiv : Are ceva cu mine : 1) mi-a dat bann fara sa-mi faca poze !! 2) mi-a stricat Cs-ul 3) Imi schimba mereu nick-ul 4 ) isi bate joc de mine . Eu nu i-am facut nimic rau , ma ameninta ca are demo cu mine cu aim Crying or Very sad si nu am jucat cu aim si pune si tu demo-ul ala sa-l vedem toti sa ne lamurim pustiule..
Admin : whitewolf MIRA ceva de genu !
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine
Numarul mesajelor : 699
Data nasterii : 30/07/1910
Varsta : 114
Localizare : undeva in bucovina
Data de inscriere : 28/10/2008

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 11:13

pustiule sa i spui cui vrei tu copilasul lui mama si du te tare ......am demo cu tine si gata am cerut sugestia mai multor admini si rezultatul a fost pozitiv ...

Ultima editare efectuata de catre whtewolf MIRA in 29th Aprilie 2009, 11:42, editata de 3 ori
Sus In jos
----
Junior
Junior

masculin Berbec Capra

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 11:24

Ma demo-ul trebuie pus pe forum .. sa vada toata lumea !! nu ma lua pe mine ca am facut eu ca am dres si ca rezultatul este pozitiv !! [ pune frumos demo-ul aici ] sa-l vada toata lumea sa-si dea cu parerea si daca iese ca sunt codat atunci pa "armani.ehlo.ro" dar atata timp cand eu nu vad si eu pe ce am luat bann nu pot sa ma calmez Wink si tu ai 28 de ani =)) zici ca esti un pusti de 14 ani pe bune ! e mai matur ResPecT de 1000 de ori fata de tine Wink ..

Hai pune demo-ul aici !!

| | | | | | | | |
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 11:39

da ma iraq asa e cum spui tu ce sa i faci daca mi place sa raman mereu tanar .......
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 13:58

nu comentez aicea stabileste tzuku !
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 14:02

e pus ma la banuri dar ce sa i ceri .....
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 14:43

Ia punel aici mira sa il vad si io...sa nu il mai caut la banuri....aici il vedem toti mai usor....Sa stabilsk daka e codat sau nu Smile !

AST : DEMO !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 14:47

Sus In jos
W@RpMaN>ATiTuDiNe^
Membru 2
Membru 2
W@RpMaN>ATiTuDiNe^

masculin Varsator Cocos
Numarul mesajelor : 415
Data nasterii : 09/02/1994
Data de inscriere : 08/01/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 15:20

Dupa parerea mea are aim clar !
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 15:44

parerea mea : AIM curat
---si ai mai fost odata banat.
Sus In jos
moyse17
Junior 2
Junior 2
moyse17

masculin Fecioara Capra
Numarul mesajelor : 266
Data nasterii : 17/09/1991
Localizare : Vestem , SIBIU
Joburi/Distractii : Pescuitul, vanatoarea
Data de inscriere : 06/02/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 17:42

he he :)0 asta are aim tzukule.....
nu poate fi el asa bun...
Sus In jos
http://steaua-nordului.forumotion.com
----
Junior
Junior

masculin Berbec Capra

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 18:28

Deci fiti atenti ma baietilor :

1) la mana eu am CFG nu am ( aim , wall etc ) cum ziceti voi .
2) am dat si eu 3 hs si sunt codat
3) daca as fi avut aim mi-ar fi sarit tinta ca naiba
4) normal ca toti ziceti ca sunt codat ptr ca sunteti impotriva mea ..
5) ca sa va demonstrez ca nu sunt codat si ca asa joc eu , o sa-mi fac un demo frumos si o sa va arat ce inseamna 5 ani de experienta ...
6) Si MIRA singura a recunoscut ca a vorbit cu toti adminii si iti dai seama ce a bagat pe acolo sa ma scoata pe mine afara dupa server..
7) si mi-ai stricat si cs-ul ca dabia imi bgasem si eu skinurile si tot ce am nevoie iti multumesc MIRA ca ti-ai batut joc de mine fara sa-ti fac nimic !!

Si va mai spun ceva Wink eu din 1700 de fraguri am dat doar 500 de hs Wink deci ganditi-va ca daca as fi avut aim ar fi trebuit sa dau 1400 de hs cel putin Wink

Eu te respect MIRA si toti adminii ii respect dar in cazul aceasta sunteti foarte exagerati cei care au zis ca am "aim" !!

Si TzuKu cum joaca .. ca va uitati toti ca "rata la balena" ca tot serverul nu joaca ca TzuKu si face tot serverul la CS , asa ca invatati cs ma baietilor !! vorbiti si voi cu TzuKu poate ii platiti sa va arate ce inseamna Cs !!

TzuKu nu-mi scoate bann ca am [ip rotabil] dar am facut aceasta cerere ptr ca vreau sa joc si eu linistit si cred ca nu am deranjat pe nimeni ca sa iau ban ca am dat si eu 3 hs ..MIRA am fost pozat de mai multe ori si daca e nevoie o sa-i dau lui TzuKu CFG sa vada ca nu am cod .. dar TzuKu nu are nevoie de asa ceva dar daca chiar trebuie i-l dau .

Si sa va mai spun un lucru toti care mi-au zis ca sunt codat au ceva cu mine ex : W@rPMan merg spre BMB sau undeva si imi dai slap multe chestii si nu-mi da serverul ci el si vendeta mereu are ceva cu mine !! se vede ca aveti ciuda ma .

Multumesc si baieti ne vedem pe server !! [sper ca am fost destul de inteles] o sa ma tin de cuvant cu demo-ul Wink

Ultima editare efectuata de catre IraQ^ in 29th Aprilie 2009, 18:51, editata de 1 ori
Sus In jos
DarKMaN
Junior 2
Junior 2
DarKMaN

masculin Pesti Mistret
Numarul mesajelor : 59
Data nasterii : 20/03/1995
Varsta : 29
Localizare : Sibiu
Joburi/Distractii : Cs,FotbaL:x
Stare de spirit : GlumeT
Data de inscriere : 13/04/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 18:49

Dupa parerea mea!!nu are aim!se vede clar ca nu are cod;)Very Happy Cerere Unban ! 384514!ca nui sare tinta deloc:)!
Sus In jos
Armani | KING
Membru 2
Membru 2
Armani | KING

masculin Rac Caine
Numarul mesajelor : 498
Data nasterii : 10/07/1994
Localizare : Calarasi
Joburi/Distractii : cs/sala
Stare de spirit : schimbatoare ca zodia
Data de inscriere : 05/04/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 19:23

nuj ce sa zic poate baiatul o fi avut bulan si el odata .nu prea cred ca are cod

PS. Mira e baiat nu fata .
Sus In jos
DonaLD#
Membru 2
Membru 2
DonaLD#

masculin Pesti Mistret
Numarul mesajelor : 582
Data nasterii : 19/03/1995
Varsta : 29
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cs
Stare de spirit : PreGatit Pentru Orice
Data de inscriere : 17/01/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 19:59

Nush ce sa zic...cam sare tinta, si nu poate fii skill Wink

Dar las la decizia sefului
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime29th Aprilie 2009, 22:38

da ma iraq????am io cv cu tn?sau avem noi cv cu tn???atunci dc toata lumea sare cu gura p noi "datii ban datii ban k ii codat"?????tot serv are cv cu tn mah?sunt playeri kre au intrat pt prima data p serv si deja spuneau k ai cod.tu nu sti sa folosesti cfg...t sti sa folosesti CODUL.ai mana rapida si il dezactivezi rpd.mereu knd esti t p serv se intampla sa se spuna cv d tn.ia schimbati numele sa vezi k e tot aia.nu are nimeni nimic cu tn.
Sus In jos
----
Junior
Junior

masculin Berbec Capra

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 08:47

Daca ma crezi nici nu stiu de unde se dezactiveaza un cod Wink am CFG si joc de ceva ani cu el ..

Si gaby unde imi sare mie tinta aa ? uitate si tu mai atent Wink poi ma dupa voi ar trebuii sa trag in maini si in picioare !!

Aimul : voi ati vazut vreodata un jucator care are aim ? ati vvazut cum ii sare tinta ? nici nu sta la discutie pe cand eu am tras 1 incarcator ca sa omor 2 playeri ..

TzuKule tu sti ce inseamna un user codat cu aim .. nu ma poti compara pe mine cu el .. si cum am mai zis daca as fi avut aim as fi avut o gramada de fraguri prin Hs dar doar 500 din 1700 e putin ma pt un jucator cu aim .. ganditi-va si voi ..

Si mai ganditi-va ca daca as fi jucat cu cod as mai fi ajuns pana aici ? sa ma contrazic cu voi ? [nici gand]

Si vendeta userii abereaza mult de tot .. si lasa-ma cu texte dastea ca ai vazut ca si de tine au zis ca esti codat ai uitat pe awp_zigzag ? cum te-au acuzat de aim ca dadeai numai Hs ? tu nu vezi cat abereaza Wink daca sunt BUTI nu ai ce sa le faci ..
Sus In jos
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe
Numarul mesajelor : 394
Data nasterii : 30/06/1989
Varsta : 35
Localizare : pe unde pot
Data de inscriere : 26/08/2008

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 12:05

Iraq vezi dute frate pe alte servere ca ai un aim de nu te mai suportzi

si fi atent ca aimul se poate seta sa traga la cap,stomac sau picioare si se seteaza si cat de rpd sa sara tinta.deci cu mine nu iti merge ca potzi sa ai u 5 ani cum zici u da poate de codurii....asa ca dute tare
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 15:32

are dreptate alkoolics....si mai exista si silent aim prietene!!!! affraid affraid ......tragi in picioare si ii sare sange din cap!!!Wink...si silent aimu se poate baga foarte usor in cfg;)!!!!!
Sus In jos
http://www.noxx.ro
----
Junior
Junior

masculin Berbec Capra

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 16:44

alcooliks tu ce te bagi ?? ca nu te-am vazut in viata mea pe server ? ce comentezi ? nu va mai bagati fratilor daca nu stiti nimic
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 17:09

sa l lasam pe domnul iraq ,,ca deja are halucinatii...chiar asa alkoolik cum iti permiti ma ca nici eu nu team vazut pe server si pe forum e prima data cand te vad ..... bounce bounce Cerere Unban ! 384514 Cerere Unban ! 384514 Cerere Unban ! 384514 Very Happy
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 19:58

bha iraq azi erai p serv...ti-a dat cnv permisiunea sa joci???si iarasi se spunea k ai cod.dute tare frate si gaseste alt serv.pana nu iti da tzuku permisiunea sa joci nu ai c kuta.aim dupa cum s-a mai spus se poate baga in cfg...ba chiar usor.
---t nu mai comenta la alkool,,,knd juk el aici t bateai cuie in apa.nu mai fi tu asa tare in gura.ai mare noroc k nu am moderator k nu calcai pe serv pana nu primeai permisiunea
Sus In jos
----
Junior
Junior

masculin Berbec Capra

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 20:10

ba ciurli-burli de unde esti ?? ai mare grija te anunt .. vezi pumnu ala de la avatar din poza in fata ta vine !! si tu si alcooliks n-am chef sa ma cert eu cu voi pe aici dar daca e nevoie pana in bucuresti vin .. sa nu ziceti ca nu v-am zis Wink
Sus In jos
moyse17
Junior 2
Junior 2
moyse17

masculin Fecioara Capra
Numarul mesajelor : 266
Data nasterii : 17/09/1991
Localizare : Vestem , SIBIU
Joburi/Distractii : Pescuitul, vanatoarea
Data de inscriere : 06/02/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 20:14

Smile)) mergi mah si taio ceapa Smile))
fac pariu ca nu ai mai mult de 13-14 ani Smile
Dupa felul in care te exprimi......mergi in pace Smile))
Sus In jos
http://steaua-nordului.forumotion.com
W@RpMaN>ATiTuDiNe^
Membru 2
Membru 2
W@RpMaN>ATiTuDiNe^

masculin Varsator Cocos
Numarul mesajelor : 415
Data nasterii : 09/02/1994
Data de inscriere : 08/01/2009

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime30th Aprilie 2009, 20:17

Ba iraq taci sia sculta nu te mai da tu asa tare si smecher ca in spatele calculatorulu esti un mucos de 10 ani tu ai venit pe sv asta de cate zile si deja esti tare in gura cu totzi vedem ce zice tzuku daca zice ca ai aim bye bye !!Aminn!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cerere Unban ! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban !   Cerere Unban ! Icon_minitime

Sus In jos

Cerere Unban !
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cerere Unban
» Cerere Unban