Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

am primit ban fara sa mi se faca poze

In jos 
+5
v_v3nd3ta
BoBo <3 Armani
TzuKu
Na1KeR
lol*jupanu*x
9 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
lol*jupanu*x
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 13/04/2009

am primit ban fara sa mi se faca poze - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze   am primit ban fara sa mi se faca poze - Pagina 2 Icon_minitime14th Aprilie 2009, 20:08

v_v3nd3ta a scris:
bha parlit d 2 bani...t ai idee c vb akolo????sau ai dat copy-paste dp o pagina d net???dak esti asa tare in gura hai sa ne intalnim unde vrea .... ta bha ortacule...dai drumu si nu posta p forumul acesta.cu c tupeu ai venit tu bha baiatule =))))e vai d kpu tau.dak t tine ne intalnim si mai vedem...da d fapt cu copilasi d astia k tn nu ma complic...tia luat m**a pc si ti-a bagat net si ai auzit si t d cs....mai bn joak cu booti k nu iti da nimeni ban...iti dai nume d smecher p net k esti bazat si tare,dar la sc si in cartier la tn(adik prin tomberoane presupun) isi bat toti joc d tn...nu mai zic k s-ar putea sa fiu sanctionat...si dekt sa imi bat capul cu juma de buletin k tn d un metru si o speranta,,,,mai bn tac din gura

bahhh ia da-mi mah id tau sa vb ca sa ne intalnim hai daca esti asa tare in gura. ai facut si tu 18 ani dupa cum se vede in datele tale si esti smecher hai sa te vedem live cat de smecher esti.
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze   am primit ban fara sa mi se faca poze - Pagina 2 Icon_minitime14th Aprilie 2009, 20:38

=)))))))))))))) fi atent....id este v_v3nd3ta....abia am facut 18 ani aici ai dreptate...t tine ne intalnim si vedem...d nu iti rup m**a in tn.c *** esti tu asa tare in gura bha scafandrule...cu 18 ani ai mei iti dem k tu si cu 20...30 ...100 nici nu ma uit la profilele la toti ortacii.WinkWinkWink.nu t gandesti k dak ai tupeu si imi spui d unde esti intru pste tn in coliba ta d 2 bani???spartule da nu t tine=)))mai mult ma oftic k sti k esti un parlit si un orfan kre vrei sa faci si tu impresii p un forum...abia tii mouseul in mana si vrei sa ma arzi p mn =)))))))))))))))))))))))))))))))))
dati un topic closed si un ban p forum la m**a asta sparta....k nu merita sa mai posteze.vai d kpu tau d parci.fate k pleci
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze   am primit ban fara sa mi se faca poze - Pagina 2 Icon_minitime15th Aprilie 2009, 14:18

Gata ma dal drek....k i sa dat ban si pe forum Wink...

Nu il veti mai vedea Smile))) !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze   am primit ban fara sa mi se faca poze - Pagina 2 Icon_minitime15th Aprilie 2009, 14:36

k !

Topic Closed !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze   am primit ban fara sa mi se faca poze - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

am primit ban fara sa mi se faca poze
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» re la toti,am primit ban
» SCOATETI BANU PLZ (am primit ban fara sa stiu nimik in timpul jocului)
» am primit ban :(
» am primit ban nejustificat... plz uNban :|
» SnAcky a Primit bAN!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Cerere UnBaN :::...-
Mergi direct la: