lol*jupanu*x Junior
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze 14th Aprilie 2009, 20:08 | |
| - v_v3nd3ta a scris:
- bha parlit d 2 bani...t ai idee c vb akolo????sau ai dat copy-paste dp o pagina d net???dak esti asa tare in gura hai sa ne intalnim unde vrea .... ta bha ortacule...dai drumu si nu posta p forumul acesta.cu c tupeu ai venit tu bha baiatule =))))e vai d kpu tau.dak t tine ne intalnim si mai vedem...da d fapt cu copilasi d astia k tn nu ma complic...tia luat m**a pc si ti-a bagat net si ai auzit si t d cs....mai bn joak cu booti k nu iti da nimeni ban...iti dai nume d smecher p net k esti bazat si tare,dar la sc si in cartier la tn(adik prin tomberoane presupun) isi bat toti joc d tn...nu mai zic k s-ar putea sa fiu sanctionat...si dekt sa imi bat capul cu juma de buletin k tn d un metru si o speranta,,,,mai bn tac din gura
bahhh ia da-mi mah id tau sa vb ca sa ne intalnim hai daca esti asa tare in gura. ai facut si tu 18 ani dupa cum se vede in datele tale si esti smecher hai sa te vedem live cat de smecher esti. | |
|
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze 14th Aprilie 2009, 20:38 | |
| =)))))))))))))) fi atent....id este v_v3nd3ta....abia am facut 18 ani aici ai dreptate...t tine ne intalnim si vedem...d nu iti rup m**a in tn.c *** esti tu asa tare in gura bha scafandrule...cu 18 ani ai mei iti dem k tu si cu 20...30 ...100 nici nu ma uit la profilele la toti ortacii. .nu t gandesti k dak ai tupeu si imi spui d unde esti intru pste tn in coliba ta d 2 bani???spartule da nu t tine=)))mai mult ma oftic k sti k esti un parlit si un orfan kre vrei sa faci si tu impresii p un forum...abia tii mouseul in mana si vrei sa ma arzi p mn =))))))))))))))))))))))))))))))))) dati un topic closed si un ban p forum la m**a asta sparta....k nu merita sa mai posteze.vai d kpu tau d parci.fate k pleci | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze 15th Aprilie 2009, 14:18 | |
| Gata ma dal drek....k i sa dat ban si pe forum ... Nu il veti mai vedea ))) ! | |
|
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze 15th Aprilie 2009, 14:36 | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: am primit ban fara sa mi se faca poze | |
| |
|