TraFFi[K] Junior
Numarul mesajelor : 44 Localizare : In my WorLd !! For eTerniTy ! Joburi/Distractii : Web-Designing Stare de spirit : I`m so happy! Data de inscriere : 16/07/2008
| Subiect: Cerere sLoT[eoL.TraFFi[K]-[Respinsa] 20th Iulie 2008, 08:38 | |
| Nick: eoL.TraFFi[K]
Timp: joc cam de o luna .... stiu ca nu ma`ti vazut pe server cu numele eoL.TraFFi[K] pentru ca mi s`a stricat pc`ul si jucam de la varumeu dar cu alte nume !! Acum am un nume stabil !!
Motivu : Pai joc pe acest server pentru ca e frumos si tare .. ai facut o treaba execelenta TzuKu !!
Conditii pt a avea slot :
1. Comportament civilizat.
2. Cel putin o luna vechime pe server.
3. Fidelitate fata de server si promovare server. | |
|
-=mZq=-El3m3nT Junior
Numarul mesajelor : 15 Data de inscriere : 03/07/2008
| Subiect: VIDOQ 20th Iulie 2008, 10:34 | |
| ba tu joci de 2 zile si cica ai o luna ma dc draq mintiti ma ca team vazut alaltaieri cu dark si io facut pozele efect dc o iesit ma ca navea coade io zis si tu nu ai o luna nu meriti slot pa . | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Cerere sLoT[eoL.TraFFi[K]-[Respinsa] 20th Iulie 2008, 14:58 | |
| Cerere Respinsa....Sincer nu team vazut absolut nicodata mai joaka mai des sa te vad si io pe serv si dupaia mai vb de slot....
Bft !!! | |
|
keNNNy Membru 3
Numarul mesajelor : 713 Data nasterii : 21/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pe La Doamna Madalina Joburi/Distractii : fete.cs.fotbal. Stare de spirit : Nus prea energic... Data de inscriere : 04/07/2008
| Subiect: Re: Cerere sLoT[eoL.TraFFi[K]-[Respinsa] 20th Iulie 2008, 15:49 | |
| - -=mZq=-El3m3nT a scris:
- ba tu joci de 2 zile si cica ai o luna ma dc draq mintiti ma ca team vazut alaltaieri cu dark si io facut pozele efect dc o iesit ma ca navea coade io zis si tu nu ai o luna nu meriti slot pa .
hi ma fratilor numai injurati k acest forum nu e pt injurat jignit...zi simplu k nu are o luna si gata... | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Cerere sLoT[eoL.TraFFi[K]-[Respinsa] 20th Iulie 2008, 17:02 | |
| Ori cum de acuma cine mai injura pe forum le dau an fara discuti ...Topic Closed !!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere sLoT[eoL.TraFFi[K]-[Respinsa] | |
| |
|