Care-i treaba tukule ? ai vazut ca au aparut in ultima perioada playeri mai buni la CS care ti-ar fi putut pune "titlul" in primejdie si ai recurs la ceva cheaturi ca sa le arati ca esti mai bun decat ei si ca nu au sanse de izbanda in fata ta ? aminteste-ti ca erai pe dust2 pe 4 ianuarie in jurul orei 16, aveai un amarat de scor, ai simtit ca nu faci fata, te-ai deconectat si dupa ce te-ai reconectat, ai inceput sa faci ravagii, ala a fost wallhack pe fata pt ca veneam usor (cu walk si nicidecum cu run) deasupra bazei CT (spre scari la porti in zona aia) nu aveam m4a1 ca sa zici ca vazusesi teava si nici nu trasesem vreun foc ca sa iti dai seama ca ma apropii , si cand eram la 1 metru de colt, ai inceput sa tragi fara ca sa ma vezi. Dupa ce m-ai omorat, si te-am intrebat FRUMOS de ce ai activat wallhack-ul, tu mi-ai zis in felul urmator "am auzit pasi in mm de sifonar,copil prost" apoi s-au incins spiritele si mi-ai dat ban. Spune-mi si mie pentru ce adminii mai dau gag playerilor ? tu pentru ce injuri lumea aiurea ? sau tu ai ratat orele de Educatie Civica de la scoala ? Tu vrei sa fii un exemplu de player pe server, din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, mai sunt multi dar nu au curaj sa o zica de frica ban-ului, ESTI UN EXEMPLU NEGATIV, si mai esti si owner pe deasupra. + ca s-au mai gasit si vreo cativa maimutoi opariti care sa iti tina partea.Astia care sunt mai deschisi la minte de pe server vor intelege cum stau lucrurile si vor renunta, iar voi "crema" serverului nu veti ramane decat cu astia mai mititei care nu au sanse sa va sufle mucii in fasole. Nu va dati rotunzi in fata mea, pentru ca nu faceti nimic altceva decat scoateti la iveala prostia omeneasca din voi + ca va faceti de rusine si nu constientizati lucrul asta. Nu mai joc pe serverul asta, v-ati batut joc...Tukule ar fi bine ca sa scoti din regulament fraza in care scrie ceva de genul " sa se aduca jucatori noi pe server"... pt voi toti playerii ar trebui sa fie cazuti din Luna sa nu fie in stare nici macar sa cumpere arme, ca sa nu existe "pericolul" de a va face.