Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]

In jos 
+11
bogzy
Sp!K3.
ResPecT
-|sT|- ^MaXimIQ^
-|sT|- ^EddWard^
Raichu
bUzZz
keNNNy
Metaliz3r*
vasi!?
Dumnezeu
15 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Dumnezeu
Junior 2
Junior 2

masculin Fecioara Cocos
Numarul mesajelor : 79
Data nasterii : 03/09/1909
Varsta : 115
Localizare : HELL
Joburi/Distractii : amore amore amore
Stare de spirit : HIGH
Data de inscriere : 04/12/2008

Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Empty
MesajSubiect: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 20:03

Salut . La Mar iam facut demo din noroc ... (adica am avut noroc ca nam luat kick ...)
Dar mai sunt Smile Multi altii , si nu pot sa le fac demo ca iau kick (poti zice tzuku ca nui asa... da cand nu esti tu pe srv altu-i macazu)
Nush cand am facut cererea anterioara dar de atunci in orice caz mam controlat ... si am totusi 6k frage aproape si o gramada de ore ... consider ca macar pt faptu asta (sa nu mai punem ca vam scapat de un mare codat) asi merita si eu admin.

Pentru inceput eu imi dau CONTRA !!! Ca sa nu se mai oboseasca ceilalti .
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra
Numarul mesajelor : 1009
Data nasterii : 06/01/1992
Varsta : 32
Localizare : peSte t0t
Joburi/Distractii : f0tbAl cS
Stare de spirit : \:D/
Data de inscriere : 12/11/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 20:20

pro..........uh excelezi k juktor....bv tie.....bft
Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] 938414 Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] 938414
Sus In jos
http://www.armani.forumgratuit.ro
Metaliz3r*
Membru 2
Membru 2
Metaliz3r*

masculin Numarul mesajelor : 514
Localizare : In Pat stau si ma uit la tine /:)
Joburi/Distractii : Stau Degeaba Si asta e un job :)
Data de inscriere : 08/10/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 20:33

mda Mnezo la unele faze te bagi aiurea in seama si mai si injuri cateodata scratch
nu's ce sa zik Rolling Eyes Suspect
Sus In jos
keNNNy
Membru 3
Membru 3
keNNNy

masculin Gemeni Cocos
Numarul mesajelor : 713
Data nasterii : 21/06/1993
Varsta : 31
Localizare : Pe La Doamna Madalina
Joburi/Distractii : fete.cs.fotbal.
Stare de spirit : Nus prea energic...
Data de inscriere : 04/07/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 20:33

Dumnezeu a scris:
Salut . La Mar iam facut demo din noroc ... (adica am avut noroc ca nam luat kick ...)
Dar mai sunt Smile Multi altii , si nu pot sa le fac demo ca iau kick (poti zice tzuku ca nui asa... da cand nu esti tu pe srv altu-i macazu)
Nush cand am facut cererea anterioara dar de atunci in orice caz mam controlat ... si am totusi 6k frage aproape si o gramada de ore ... consider ca macar pt faptu asta (sa nu mai punem ca vam scapat de un mare codat) asi merita si eu admin.

Pentru inceput eu imi dau CONTRA !!! Ca sa nu se mai oboseasca ceilalti .

numi plac cei kre se lauda...pt admin sa te laude ceilalti...nu u si numai fi atat de vulgar.numai injura si poate o sami schimb parerea..pana atunci contra
Sus In jos
bUzZz
Membru 2
Membru 2
bUzZz

masculin Numarul mesajelor : 360
Localizare : Galati
Joburi/Distractii : Popice/Biliard
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 21:56

CONTRA
Sus In jos
Raichu
Junior
Junior
Raichu

Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 14/12/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 22:21

dc dracu ii dati toti contra??? voi knd ati facut cerere el v-a dat contra?
Sus In jos
bUzZz
Membru 2
Membru 2
bUzZz

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 22:35

Raichu a scris:
da ce te intereseaza pe tine parerea mea:-/... fiecare cu parerea lui:)
Sus In jos
keNNNy
Membru 3
Membru 3
keNNNy

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 22:53

bUzZz a scris:
Raichu a scris:
da ce te intereseaza pe tine parerea mea:-/... fiecare cu parerea lui:)

wa raichu u nai fost pe sv knd injura mnezo admini,juktori...aja k taci shh :-$ :-$
Sus In jos
-|sT|- ^EddWard^
Junior 2
Junior 2
-|sT|- ^EddWard^

masculin Leu Capra
Numarul mesajelor : 175
Data nasterii : 17/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Madrid
Joburi/Distractii : FoTbaL RulZz
Stare de spirit : Buna
Data de inscriere : 13/11/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime18th Decembrie 2008, 23:36

CONTRA ! comportamentul tau pe sv ma face sa zic asta! tzuku stie mai bine daca meriti sau nu !!!
Sus In jos
Dumnezeu
Junior 2
Junior 2

masculin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 00:02

bai portocala Smile)) ca lam facut atunci pe purice 'prost' ? aia numesti tu injuratura ? hai ba pa ba ... esti complet pe langa subect... limbaj vulgar ... auzi la el ... de cand mia respins cererea am ami zis eu vreodata chiar si "prostule"? hai pa ba ... intri o data la 3 zile siti dai si tu cu parerea . si eu nu mam laudat ... eu ziceam un MOTIV ... ma cac pe el demo daca iti face tie placere si uita toata lumea ca am prins un codat pe care btw voi nu lati prins Smile in fond si la urma urmei ... cine esti tu sa mi tii mie morala ? rade ciob de oala sparta lol ... daca stii ce inseamna ... cat despre eddy ... frate incearca sa nu mai suferi de admin ... ca pana lai primit iai pupat pe toti acolo unde nu bate soarele si acum Smile) si buzz frate, sincer imi place de tine Smile) desi contra-ul asta se trage garantat de la discutia de la topicul lui bogzy Smile o sa jucam odata 1-1 sati arat ca nu mint Wink

pt restu ... incercati sa mintiti cat mai putin ... ca nu vajuta cu nimic ... sau .. daca ziceti ca am injurat ... ADUCETI DQ POZE BA ca asa pot sa zic si eu de voi ca ati facut X si Y dar poate nu pot demonstra ... da ce sa va fac voua teoria chibritului cand voi sunteti loozahri pe plan social ... habar naveti ce inseamna real life ...
Sus In jos
bUzZz
Membru 2
Membru 2
bUzZz

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 01:07

adevarat menzo...vad k stii dc ai contra de la mine:)...facem mane 1-1 ma faci sau nu o sa'ti arat k nu esti asa bun cum te crezi:)... oricum nu te mai lauda k nu da bine atata am avut sa'ti zic in rest esti ok si n'am nimic cu tine:)...sal
Sus In jos
Metaliz3r*
Membru 2
Membru 2
Metaliz3r*

masculin Numarul mesajelor : 514
Localizare : In Pat stau si ma uit la tine /:)
Joburi/Distractii : Stau Degeaba Si asta e un job :)
Data de inscriere : 08/10/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 09:13

gata Mam decis Si E Contra SCz Poate Alta Data pRO :p
raichu fiecare cu parerea lui sti?? asa ca nu te mai baga ca nu sti multe bounce alien cat
Sus In jos
keNNNy
Membru 3
Membru 3
keNNNy

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 09:28

Dumnezeu a scris:
bai portocala Smile)) ca lam facut atunci pe purice 'prost' ? aia numesti tu injuratura ? hai ba pa ba ... esti complet pe langa subect... limbaj vulgar ... auzi la el ... de cand mia respins cererea am ami zis eu vreodata chiar si "prostule"? hai pa ba ... intri o data la 3 zile siti dai si tu cu parerea . si eu nu mam laudat ... eu ziceam un MOTIV ... ma cac pe el demo daca iti face tie placere si uita toata lumea ca am prins un codat pe care btw voi nu lati prins Smile in fond si la urma urmei ... cine esti tu sa mi tii mie morala ? rade ciob de oala sparta lol ... daca stii ce inseamna ... cat despre eddy ... frate incearca sa nu mai suferi de admin ... ca pana lai primit iai pupat pe toti acolo unde nu bate soarele si acum Smile) si buzz frate, sincer imi place de tine Smile) desi contra-ul asta se trage garantat de la discutia de la topicul lui bogzy Smile o sa jucam odata 1-1 sati arat ca nu mint Wink

pt restu ... incercati sa mintiti cat mai putin ... ca nu vajuta cu nimic ... sau .. daca ziceti ca am injurat ... ADUCETI DQ POZE BA ca asa pot sa zic si eu de voi ca ati facut X si Y dar poate nu pot demonstra ... da ce sa va fac voua teoria chibritului cand voi sunteti loozahri pe plan social ... habar naveti ce inseamna real life ...

nu knd lai facut prost...u mereu ai cv de comentat,te bagi peste noi,au fost multe cazuri knd injurai,multe multe

aaa da cu pozele nu? nam vrut sa te turnez...mia ajuns odata..da vad k intreci masura...
Sus In jos
-|sT|- ^MaXimIQ^
Junior 2
Junior 2
-|sT|- ^MaXimIQ^

masculin Leu Capra
Numarul mesajelor : 83
Data nasterii : 28/07/1991
Localizare : Peste tot !!!
Joburi/Distractii : Sexul

MesajSubiect: Re !!!   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 09:57

bah nush ce sa zic ... ai fakut bn ku demo , dar asta nu te scuza pt. toate injuraturile shi jignirile kre le ai adresat tuturor adminilor shi juktorilor de pe server ... din partea mea CONTRA ... nu cred k o sa te potolesti , eu tzi ash scoate shi slotu' 1 saptamana , chiar 2 k sa vad kum te comportzi ... shi dak totul e in regula din partea ta , tzi ash da direct admin pt k ai avut slot inainte ... Parerea Mea !!! orikum TzuKu Decide , el stie cel mai bn ce are de fakut !!!! Bafta !!! Mnezo inceark sa nu mai comentezi la nimeni shi sa nu te mai bagi ku cn nu trebuie in seama , pt. k asha te provoak shi nu ai kum sa taci ... mi sa intamplat shi mie ... Ms ... !!!

Merry Christmas !!! santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] 384514
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 11:56

PRO de la mn !
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 12:03

Daca ia dat ReSpcT pro mda.....Pro.
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 12:04

adik ce ? i-am dat pro si ? pro ca joaka destule de des pe server !
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 12:06

Tulai aDika daca tu iai dat PRo ii dau si eu vai.....
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 12:09

aaaaaaaaaa ok !
Sus In jos
Dumnezeu
Junior 2
Junior 2

masculin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 12:58

kennzor ... "acta non verba" pt tine fra ... sper ca esti mai mare de cls a VIII-a ... ca parca atunci am facut latina ...

CE ma deranjeaza pe mine cel mai mult e ca mintiti multi dintre voi ... unii nici nati intrat pe srv de luni , cand am facut cererea, in schimb O TINETI TARE CA EU INJUR ba puradei ba ... GET A FREekn LIFE ...
Sus In jos
bogzy
Membru 2
Membru 2
bogzy

masculin Berbec Tigru
Numarul mesajelor : 336
Data nasterii : 07/04/1986
Varsta : 38
Localizare : ploiesti
Joburi/Distractii : student

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 15:11

de la mine ai un contra ca m-ai facut codat si nu ai avut dreptate..... si in afara de asta mi-am schimbat parerea despre tine ca jucator......pfff
deci un mare CONTRA din partea mea Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] 384514 Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] 384514 Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] 384514 Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] 384514
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 15:32

Dumnezeu a scris:
kennzor ... "acta non verba" pt tine fra ... sper ca esti mai mare de cls a VIII-a ... ca parca atunci am facut latina ...

CE ma deranjeaza pe mine cel mai mult e ca mintiti multi dintre voi ... unii nici nati intrat pe srv de luni , cand am facut cererea, in schimb O TINETI TARE CA EU INJUR ba puradei ba ... GET A FREekn LIFE ...
Mnezo daca nici eu nu sunt pe sv des....si app INJURI!!! Wink
dar pt ca ai ore multe si joci des PRO!
Sus In jos
https://www.youtube.com
-|sT|- ^EddWard^
Junior 2
Junior 2
-|sT|- ^EddWard^

masculin Leu Capra
Numarul mesajelor : 175
Data nasterii : 17/08/1991
Localizare : Madrid
Joburi/Distractii : FoTbaL RulZz
Stare de spirit : Buna

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 15:48

mnezo oricum si fazele alea cand dai 100 de amx_say sau chat sa facem poze nush2 cui si alte chestii , tot aiurea sunt ! tot de comportament tine ! eu stiu ca s-a zis clar sa nu se sufere de say Wink + ca m-ai injurat pe sv si pt asta tot Contra o sa ai de la mine si peste 2 luni ! pa ! si daca am suferit cu ceva de admin sa-mi faceti reclamatie si sa ia tzuku masurile necesare !!
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 15:59

aoleu ! ce cearta va iesi !
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime19th Decembrie 2008, 16:04

inca un offtopic=>dar tu ce faci mah respect ca parca esti moderator Smile))
Sus In jos
https://www.youtube.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]   Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa] Icon_minitime

Sus In jos

Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin [MnezO]-[Respinsa]
» Cerere Admin [Ma3@]-[Respinsa]
» Cerere Admin [-{LK}-Jok[K]ker]-[Respinsa]
» Cerere Admin [MnezO]-[Aceptata]
» Cerere Admin [Sp!ke]-[Respinsa]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum