| plangere catre endzor ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dumnezeu Junior 2
Numarul mesajelor : 79 Data nasterii : 03/09/1909 Varsta : 115 Localizare : HELL Joburi/Distractii : amore amore amore Stare de spirit : HIGH Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 14:49 | |
| nick : grand* motiv : kick aiurea ! NU asi fi facut plangere daca ar fi fost prima data ... dar vad ca insista baiatu . * Alexus changed name to Alexus no chef (ALL) gRand* : rE 2 aLL'z :*:* (ALL) gRand* : rE 2 aLL'z :*:* (ALL) gRand* : rE 2 aLL'z :*:* Moartea : re MnezO (RADIO): Fire in the hole! [Flash] (Counter-Terrorist) MnezO : de V@l! overflowed V@l! has left the game ExTrAm.r() : r3 Alexus no chef : R3 :X MnezO : de ce ne pupie? ExTrAm.r() : r3 ExTrAm.r() : r3 The Betrayer (RADIO): Fire in the hole! [Flash] Kicked ] retry Commencing connection retry to 89.165.150.206:27015 Connecting to 89.165.150.206:27015... Connection accepted by 89.165.150.206:27015 * Password accepted * Privileges set BUILD 2834 SERVER (0 CRC) Server # 56 MnezO : esti pe invers? Dupa cum se vede in consola imi da kick fara nici un fel de retinere . Ieri a intrebat Respect daca sa dat RR . EU am zis da , el insista ca nu etc . Cand au zis si ceilalti CA SA dat rr , eu iam spus ... vezi endzor ca am avut dreptate , numa ca tu tre sa comentezi ...si mia dat gag ... fara sa injur fara sa fac nimic ... stiu ca baiatu are ceva cu mine ... dar asta nu inseamna ca are voie sa abuzeze de admin pe server ... plus ca de cand are adminu sor cam transformat peretii in sticla pentru el . Sfarsit . | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 15:40 | |
| eram de fata ...parca i-ai zis si ceva daca e pe invers sau asa ceva aia nu aim ai pus-o???? | |
|
| |
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 16:59 | |
| mda Draga CounT de fikre data knd intru pe sv .. va salut !! u ai ceva de comentat , k sunt pe invers k etc , vb q un admin ceva intervi u , de fikre data toti sunt codati , toti au ktecv , ti se pare k muziq joak q wall , alokol si ma disperi dadundumi q amx_psay sa ma uit p aia lasa`ma frate in pace , normal k ma enervez dak eu intru pe sv si va salut si ami zici k sunt "GAY" e jignitor mai baiete , eu doar te`am salutat .. nu trebe sa ma jignesti n`am nimic cu tine dar vad ca tu ai ceva cu mine de fikredata , iti pun majoritatea adminilor de fata sa vezi k tu esti un bagacios .. peste tot te bagi aiuera in seama | |
|
| |
Dumnezeu Junior 2
Numarul mesajelor : 79 Data nasterii : 03/09/1909 Varsta : 115 Localizare : HELL Joburi/Distractii : amore amore amore Stare de spirit : HIGH Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 17:10 | |
| alexus . pe aia am puso e ultima din copy paste ... endzor ... din moment cemi zici salut :*:*:* automat "ma pupi" deci ma faci "GAY" deci ma jignesti ... si pt a N-spea oara , nus count ... dar e treaba ta ... crezi ce vrei ca vad ca ochelari de cal SI psay iti dau ca sa nu vada codatu cai scriu ... deci aci ai calcat pe bec ... adica sa te las sa joci , si codatii sa stea pe srv ...? si in legatura cu c3-muziq . e PROBLEMA mea daca CRED ca are wall ... nu a ta ... si in orice caz nui subect de discutie pe forum public ... mai ai de invatat copilas ... | |
|
| |
Metaliz3r* Membru 2
Numarul mesajelor : 514 Localizare : In Pat stau si ma uit la tine /:) Joburi/Distractii : Stau Degeaba Si asta e un job :) Data de inscriere : 08/10/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 17:28 | |
| Mda dupa parerea mea ar fi recalmatie aiurea adik akum dak un admin cand saluta pune :X sau :* e pe invers lol frate total aiurea | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 17:31 | |
| nu stiu care este relatia voastra mnzeo si grand.....dar oricum cum grand ai admin doar sa te uitzi la el si sa vada lumea ca esty si u admin....astazi 08.12.2008 la ora 4 cam asa ceva sa bagat harta nuke la care eu am iesit...ai ramas u cu un alt admin SKOL care cred ca si el nu avea comanda de amx_ss ca astfel nu pot sa imi exprim cum latzi putut pe playeru asta sa joace pe serv o harta adika nuke si jumate din bika d()|c3 ArMaN! v3rS@c3....a trebuit un slot pe nume Buzzz sa ii faca demo ca sa mil dea mie pe mess si sa imi arate ca e codat deoarece pe voi va interesa ranku...deci voi nici slot nu ar trebui sa avetzii.....BV Buzzz esti un slot bun...
sau vatzi gandit ca intru eu si ii fac eu 2 poze pe bika si ce atzi zis lasa ma ca intra alcooliks acuma....cand atzi facut cerere de admin nu atzi facut ca sa fitzi si voi cu grad pe serv ci sa avetzi grija de serv... | |
|
| |
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 17:51 | |
| - [not-G]-|*Metaliz3r*| a scris:
- Mda dupa parerea mea ar fi recalmatie aiurea adik akum dak un admin cand saluta pune :X sau :*
e pe invers lol frate total aiurea =))) du`te ma nene .. nu`s sg qu1T knd intra tot asa pune asa k :-$ si jok de glezne:) Si alkolliks SkoL e Moderator are si comanda de ban | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 18:02 | |
| si ce dak nu ai comnda de ban postai dovada ca nu tia dat pozele sau eu stiu ti lea dat si aveau wall si se dadea ban la ip sau nu ai nici comanda de ss dak nu ai de ban sau il rugai pe skol sa baneze ip dar pe voi 2 nu va interesat si asta nu e o scuza ca sa scapy nevinovat....parea mea ca dormitzi pe voi in post....asa ca nu mai am ce discuta cu tn unu ca nu ai treaba cu viatza | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 18:24 | |
| bn baros lasa si tb e k ai km vnit u p Armani sa faci regulile parerea mea .. knd jukma io p Armani u nici nu stiai ce`i ala cs .. orikm nare rost sa ne certam .. bFT | |
|
| |
Dumnezeu Junior 2
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 18:36 | |
| endzor . tu nai ce sa VORBESTI in fata lu alcooliks nici ca PLAYER (ca esti pe langa de tot) si nici ca ADMIN !! asa ca ... cum ziceai tu ... joc de glezna tata ... joc de glezna ca te faci de rusine !!! si cum ziceam ... "sa moara capra vecinului" asa faci si tu ... "si qui1t cum intra pe server ? " ... baaa esti JENANT COPILE esti ca o fata baaaaa trezestete !!! ca ma scoti din pepeni ... adevarui ca MAM RUGAT DE TINE 1 saptamana sai faci poze la adyta ... de tine de mar si de altii ... si doamne iartama ca avea wall si nici dupa ce lati prins nu iati mai dat ban ... RUSINE ! | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 18:46 | |
| bn boss ?? vrei sa vb cu TzuKu sa`ti dea moderator?? mai sti ce ziceai k sufar k am un amarat de administrator =)) k nu ti lai dori .. ok inchidem subiectul ?? n`am pt ce sa ma cert mai ales pt 1 ca tn !! bFT!! | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 18:54 | |
| | |
|
| |
Dumnezeu Junior 2
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 18:57 | |
| dic "pt 1 ca tine" ba ... eu macar is om ba ... nu TZATZA ca tine ba ... esti ca babele alea de stau in colt de strada la barfa si imi vorbesti mie de sus ... e vai de tine colega ... | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 18:59 | |
| | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 19:05 | |
| nu vezi k ma provoak / | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 19:09 | |
| da gata nu va mai certati ! | |
|
| |
Dumnezeu Junior 2
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 19:18 | |
| ) nu te provoc ... iti zic numa adevaru in FATA ... acum gata . sa vedem ce zice tzuku in legatura cu plangerea ca aici nui chat pt certuri in fond si la urma urmei ... Numa sa nu zica ... Mda Plangere aiurea ... Topic closed !!! )) | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 20:38 | |
| | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! 8th Decembrie 2008, 22:35 | |
| Duamne Duamne Ce mai Cearta pfff =))) bn k makar nu vati injurat k daka incepeati la injuraturi Venea si Banurile .... Si mai ceva grand si skol....daka nu va faceti treaba de Admin sar putea sa o Intindeti Nu imi plak admini ce nu isi fak treaba Deci Topic Closed !!! Am rez si prob asta !! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: plangere catre endzor ! | |
| |
|
| |
| plangere catre endzor ! | |
|