Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

te rugam fa ceva qu aia

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
fashtw07
Junior 2
Junior 2
fashtw07

Numarul mesajelor : 129
Data de inscriere : 23/10/2008

te rugam fa ceva qu aia Empty
MesajSubiect: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 14:44

Am si yo o problema in legatura qu admini .... de fiecare data cand este ceva se vorbesck intre ei si baga ce vor ei de obicei numa bycastor si 35hp_gx sau ceva de genu ...... si cand da la vot pune doar o harta niciodata nu am vazut mai mult de 2 hartzi la vot ... si cei care au fost ieri pe srv sper sa intre sa comfirme ka au fost vro 6 care tot le ziceau la admini de ce baga doar ce vor ei in special bogzy ala si ink 2 care ishi fac de cap NeutralNeutralNeutral tzukule te rugam fa ceva sa nu mai bage ce vor ei SadSadSad
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 15:03

esti tu asa de sigur fash ????
I-a spune la cat ai intrat pe server ieri si la cat ai iesit ???
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 16:34

Am sa fak in Urmatoru Fel.....Cine mai bag harta de 2 ori pe zi awp_bycastor si 35hp_gx Va avea ADMINU SCOS....

Cine nu vede lucru asta si are adminu scos SOARTA Wink.....si rog toti playeri sa pun dovada k sa bagat de 2 ori aceasi harta Smile !!

bft !!!
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe
Numarul mesajelor : 394
Data nasterii : 30/06/1989
Localizare : pe unde pot
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 16:50

fasw nu stiu cum de ai ajuns u la concluzia asta ca eu nu prea te vad pe serv
si care e faza ca se baga de ori o harta adik ca nu inteleg se baga in aceasi zi sau la un interval scurt...ca eu nam vazut sa se intample asa ceva.... si nu cred ca sunt obligat sa dau 1000 de hartzi la vot...pt ca asa vrea inima ta fasw
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 17:36

dar fash nu mi-ai raspuns la intrebare !
Sus In jos
fashtw07
Junior 2
Junior 2
fashtw07

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 18:50

azi o fost iar de vro 3 ori bycastor ... ma jur ... intre orele 11 si 1 o fost o data ... pe la 3 ... 4 o mai fost o data ...
Sus In jos
fashtw07
Junior 2
Junior 2
fashtw07

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 18:52

si inka ceva RespeCt tu nu ar trebui sa te bagi in seama ka nu prea ejti pe server ... intri doar asa de imagine ... si ink ceva de cand sa pus inapoi bycastor hartzile alea klumea care le baga mereu tzuku cand intra nu mai baga nimeni
Sus In jos
fashtw07
Junior 2
Junior 2
fashtw07

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 18:54

alkolicule pe server stau mereu dar .... ma oftica unii ka nu respecta playeri
Sus In jos
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe
Numarul mesajelor : 394
Data nasterii : 30/06/1989
Localizare : pe unde pot
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 19:09

nu trebuie sa faci 2 post...eu cat am fost azi pe serv intre orele 9dim si 6 seara bineinteles cu pauze intre aceste ore am jucat asa fy_snow,dust2_long,inferno_final,de_mjolby3,dust2,westwood,dust2002,inferno si ce am jucat de 2 ori astazi a fost dust2 si westwood insemana cand se baga bika... eu eram in pauza de tigare,mancare,tv

problema e alta: ca eu stau nu stiu care hartzi sau altzi admini eu ies sa zicem si intra altu si nu mai stie ce a fost inainte si poate deia so fi repetat

si faza cu repectul de playeri:eu nu cred ca vrei sa iti puna covor rosu cand intri u pe serv ca nu o fii un vip din lumea interlopa

si oricum eu cred ca vam vorbit mereu frumos si va facut mereu pe plac cand miatzi cerut ceva (poze,map) bn ca asta face si parte de datoria mea dar faptul e ca am inceput sa ma streseze cand sunt 3,4,5 admini pe serv sa inceapa toata lumea alcooliks poze lui ala,schimba map,mai rugatzi si pe celaitzi admini ca doar nu cred ca ma iubitzi asa tare pe mn si nu stiam de ma atata solicitatzi
Sus In jos
fashtw07
Junior 2
Junior 2
fashtw07

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 20:05

este ora 8:03 si este harta 35hp_gx si sunt online 17 playeri este normal ?? sa se bage o asa harta la atatzia playeri ? cand intrebi admini care o pus harta se dau la Fund totzi dau vina unii pe altzi
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime6th Decembrie 2008, 20:14

Duamne Ce ratat 3 posturi una dupa alta DUAMNE.....

Topic Closed

K deja iasa CEARTA !!!
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: te rugam fa ceva qu aia   te rugam fa ceva qu aia Icon_minitime

Sus In jos

te rugam fa ceva qu aia
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ve rog ceva...
» Asa ceva nu se face!
» Ceva Ce ar Fi Frumos:D
» plangere catre adytza
» Faceti ceva!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum