| Admin kre habar nu are Cs | |
|
+5alcooliks Broasc@ qu1T alexusss CsVersace 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
CsVersace Junior
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: Admin kre habar nu are Cs 23rd Noiembrie 2008, 20:36 | |
| Am si eu o reclamatie la admin Armani | qu1T kre habar nu are cs,habar nu are de capu lui,ma indreptam spre x si a incepur sa imi dea slap aiurea,Armani | qu1T dak vrei sa sti X era chiar in fata mea,slapurile date de tine au fost date aiurea si sa nu ma mai faci u pe mn Noob k esti mai Noob k mn eu eram pa primu loc si u pa al treilea si nu mai avea atutudini da sef k nu esti decat un pusti cordit>>>am cate cva din consola>>>>DMIN Armani | qu1T: slap ~ViP~Seeed with 0 damage ADMIN Armani | qu1T: slap ~ViP~Seeed with 0 damage ADMIN Armani | qu1T: slap Versace with 0 damage ADMIN Armani | qu1T: slap Versace with 0 dam SI NU MAI AMENNITA PLAYERII CUM MIAI ZIS SI MIE>>>Armani | qu1T : HAI TACI K ZBORI>>>>>SI NU MAI JIGNI PLAYERII >>> (ALL) Armani | qu1T : dute si fa reclamatie ! K SI ASA ESTY UN BUT ! (ALL) Armani | qu1T : dute si fa reclamatie ! K SI ASA ESTY UN BUT ___________________________________________________________SPER SA SE FACA CVA IN LEGATURA CU ADMINU ASTA KRE HABAR NU STIE SA ADMINEZE | |
|
| |
CsVersace Junior
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 23rd Noiembrie 2008, 20:38 | |
| Scz ptr limbaj dar aveam nervi si eu sunt admin pe un sv si stiu cum se admineaza un sv si adminu Armani | qu1T nu stie sa faca asa cva nu stiu cum a primit admin si sati mai spun cva Armani | qu1T pre limbaj nu se da ban permanent....asa cum ameninti u pe sv k o sa faci | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 23rd Noiembrie 2008, 22:07 | |
| sa stiic adaca continuai cu limbajul vulgar...aveai mai intai ban 60 de min si dupa daca injurai iar ban permanent.... | |
|
| |
qu1T Membru 2
Numarul mesajelor : 314 Localizare : uNde vReau !!! Data de inscriere : 10/09/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 23rd Noiembrie 2008, 23:06 | |
| nu stiu sa adminez ? auzi nu ti se pare k aveai tupeu cu mine pe server? asa sa trecem la subiect
Deci era harta d2002 si el ce sa faca a luat bmb era singur la t si urca sus sa planteze bmb ... urca sus si trecuse de X si i-am dat slap ! baaa ce faci uite X akolo si el cic ba iti fac report ca nush ce pai baaa dute si planteaza bmb si el la minne cic pai ma intreptam spre X cnd el trecuse de el
Si fi atent cu tupeu asta pe server ! | |
|
| |
Broasc@ Junior
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 23rd Noiembrie 2008, 23:08 | |
| pai tzea dat cu un scoop poate faceai camp;) | |
|
| |
qu1T Membru 2
Numarul mesajelor : 314 Localizare : uNde vReau !!! Data de inscriere : 10/09/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 23rd Noiembrie 2008, 23:08 | |
| vezi k ti-am zis sa taci sau zbori ptr k aveai un tupeu pe tine ceva de speriat !X( | |
|
| |
qu1T Membru 2
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 23rd Noiembrie 2008, 23:09 | |
| Nu facea camp.....misapare k erai ma broasca el trecea de X si i-am dat slap baa unde te duci dute si planteaza bmb si el cic pai akolo ma duceam cnd el trecuse de X nu vezi ce but e ! | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 23rd Noiembrie 2008, 23:31 | |
| | |
|
| |
CsVersace Junior
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 00:51 | |
| Nu e adevarat ti-am spus k iti fac reclamatie dupa ce ai inceput sa ameninti k imi dai ban si k zbor am scris si mai sus,si sati mai spun cva cred k nu ai vazut bn eu ma indreptam spre X nici nu ajunsesem la el eram la trepte,si dupa ce tiam zis k iti fac reclamatie ai inceput sa ma faci noob k si asa nu stiu sa joc,atunci ar fi trenuit sa te uiti k eu eram pe primu loc si u al 4 cine e mai noob eu sau u?invata sa adminezi si nu mai ameninta cu ban...iar u alkoolics sau cum teo mai chema nu te mai baga in seama cu japca dak nu intelegi ce am scris mai sus sau cauti anturaj cu mn?... | |
|
| |
CsVersace Junior
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 00:59 | |
| alkoolics sau cum teo chema k nu ma intereseaza auzi ce zice gata cu vb buna de admin,ba baiatule asta nu e decat un joc,park zici k conduci o banca:)) sau asa crezi u? )) | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 14:31 | |
| mdea...Off topic -> numai faceti DUBLU POST X(X(X( !! On Topic -> versace !! Am si eu o intrebare qu1t te-a dat slap si te-a omorat ?? Si inka ceva inka o alta intrebare cat timp mai era din runda cand ti-a dat qu1t slap ! daca poti sa-mi spui ! | |
|
| |
aragon Senior
Numarul mesajelor : 1273 Data nasterii : 26/09/1993 Varsta : 31 Localizare : unde vreau!!!:D Joburi/Distractii : sami bat jok de saormari ;) Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 15:11 | |
| pt a afla cn a gresit trebuie sa stim ce a ZiS respect!!!! | |
|
| |
CsVersace Junior
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 16:34 | |
| Mai era destul timp si v-am spus si va mai spun ink o data am luat BMB si ma indreptam spre X nu tecusem de X cred k qu1T nu stie ce vb,sau nu vede bn SI SA NU UITAM UN SINGUR LUCRU>>>qu1T mai ai cateva reclamatii in privinta la slap dat aiurea ai dat spal unui player k nu planteza BMB si BMB era plantata,si da am fost omorat din cauza slapurilor date de qu1T ptr k nu mia dat 1 a inceput sa imi dea incontinuu de vreo 5 ori iar knd mia dat slap Ct era in spatele meu si nu am mai putut sa fac nimic k omu imi dadea slap...Vreasu sa se inteleaga k nu am nimik cu nimeni dar nu imi plac atutudinile astea de sef,intelegeti k e doar un joc si am mai citit o reclamatie la adresa lu alcooliks in kre alcooliks spunea k vor sal dea jos de la putere:))) ce putere mhai baiatule asta nu e decat un joc:))) | |
|
| |
qu1T Membru 2
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 17:49 | |
| Mama retardule X( nu pot sa te mai suport cu minciunile X( tale de inapt X( bhaaa cine mai era pe server sa vina pe forum sa explice cat timp mai era X( era destul A? X(X( MAMA TE OMOR DACA TE PRIND ! X( BHAAA OMULE TI-AM DAT SLAP 5 SEC CAM ASA SI SE TERMINASE RUNDA BHAA ~X( MINCINOSULE X( doamnnee e prima data cnd intri pe server si ai si tupeu pe tine X( e bine lasa Scz Ptr INJURaT da MINTE DE RUPE IN 2 Scz ResPecT ! | |
|
| |
qu1T Membru 2
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 17:50 | |
| Tzukule intram pe server sa iti arat si tie unde era si unde se ducea sa vezi k el e inapt rau de tot !
BHA INTRI SI TU SI ITI ARAT UNDE ERA X K TU ESTY PE ALTA PLAETA ! | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 17:59 | |
| bai versace dak nu iti convin regulile care sunt la noi pe servar si pe forum dute si joaca pe alt serv...daaaa....
ca nu stau sa iti dau tie prea multe explicatzii | |
|
| |
dEaGLe Junior 2
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: dEaGLe... 24th Noiembrie 2008, 18:50 | |
| wE qu1T nu da spal pTr. orice kkT dEci .. | |
|
| |
dEaGLe Junior 2
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: dEaGLe .. :D 24th Noiembrie 2008, 18:51 | |
| wE qu1T Nu dA sLaP dEGeaBa dEci... | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs 24th Noiembrie 2008, 18:52 | |
| Deci quit daka o singura data mai faci 2 posturi una dupa alta zici pa pa la forum sa inteles ?? Mam saturat sa iti tot explic....si app daka mai ii insulti pe alti iar ai BAN...si e valabil pt toti nu numa pt u.... quit vezi k nu e prima oara cand se plang alti de u.....am cam auzit de la multi k tiai luat lumea in cap si nu imi place Deci dau Topic CLosed k vad k va cam certati.... Deci si pt u versace daka nu pui bmb se da slap si chiar si slay !!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Admin kre habar nu are Cs | |
| |
|
| |
| Admin kre habar nu are Cs | |
|